Jaki archiwizator oprócz WinRara polecalibyście??
Odpowiedzi: 20
ja zawsze robie SFX (exe) z haslem na 11 znakow i szyfrowaniem plikow i podzial na 8MB, choc poczta ma 10 ale dlaczego program pocztowy to zawyza zielonego pojecia nie mam... (pliki 8MB bo wiekszosc am 10MB zal. na max)
WinZip:) WinRar i WinZip to dwa najlepsze archwizery:))) Mam do ubu sentyment :)
leon1313:
Jest 40 dni na testing...zwykle po tym jest juź nowa wersja. Co do innych spraw mam swoje zdanie: to my, indywidualni uźytkownicy, jesteśmy polem doświadczalnym dla błędów firm z branźy IT. Czy to nie oni powinni nam płacić za swoje pomyłki a nie tylko wymagać kupna programu za x tyś zł? Czy zgłoszenie błędu np. w systemie nie jest procesem tworzenia tegoź systemu? Gdzie nasze prawa?
Nasze prawa zawarte są w licencji produktu. Zawsze jest alternatywa dla tych produktów za tysiące złotych.
Jak Cie nie stać, to nie uźywaj.
Jest 40 dni na testing...zwykle po tym jest juź nowa wersja. Co do innych spraw mam swoje zdanie: to my, indywidualni uźytkownicy, jesteśmy polem doświadczalnym dla błędów firm z branźy IT. Czy to nie oni powinni nam płacić za swoje pomyłki a nie tylko wymagać kupna programu za x tyś zł? Czy zgłoszenie błędu np. w systemie nie jest procesem tworzenia tegoź systemu? Gdzie nasze prawa?
leon1313:
WinRar nie ma sobie równych!!!!
Ma tylko jedną wadę – jest shareware, ale ... kto by się takimi pierdułami przejmował – przecieź i po okresie xx dni działa.
WinRar nie ma sobie równych!!!! Uźywałem większości z wymienionych programów i są do d..y, zarówno pod względem moźliwości i prostoty obsługi. A komu zaleźy na komplikowaniu sobie źycia – polecam tryb textowy.
EL NINO:
Nie wymagaj, zeby czytano posty sprzed pol roku :mrgreen: .SLAY3R:
No jest, pisałem juź o nim trochę wyzej :P
No tak, racja :)
Nie wymagaj, zeby czytano posty sprzed pol roku :mrgreen: .SLAY3R:
XanTyp:
Jest jeszcze 7–zip – darmowy i nieźle sobie radził w testach pakowaczy Komputer Świata:)
Jest jeszcze 7–zip – darmowy i nieźle sobie radził w testach pakowaczy Komputer Świata:)
WINRAR WINRAR :P
Lepszym od WinRara jest.... WinRar w nowszej wersji :wink: :P
Ja polecam UltimateZip.
Najlepszym programem tego typu jest Total Commander :D
Dzięki
SLAY3R:
7–zip –– obsługuje: rar, zip, tar, arj, cab, bz2, deb, gz, rpm i jest freeware.
Ew. jaki ZIPGenius takoz.
PowerArchiwer
kinio:
WinZip
WinAce
WinAjr
itd ...... itd
Strona 1 / 1