Jaka myszka najlepsza ??
Jaka myszki polecacie ; optyczne, radiowe i jakie modele ?
Ja mam A4Tech Optical GE
Ja mam A4Tech Optical GE
Odpowiedzi: 15
ja mam logitecha M–BJ69 od 2 lat
i całkiem dobry
i całkiem dobry
od 66 do 130 Hz
ja na swojej mam 99 HZ a w jednym wyniku było 714:P
Ja z MediaTecha kulkowego (14zł) przsiadłem się na Logitecha S96 z allegro za 54zł. Z badania programu MouseRate wynika źe myszka ma odświeźanie na poziomie 102 do 105Hz. Do jej zalet moge zaliczyć duźą precyzje i wygode. Bezprzewodówi chyba sobie nie kupie w najbliźszym czasie, chyba źe wymyślą alternatywe dla baterii/akumulatorów.
MarcinX:
Xior,powiedz czy teź u ciebie wystąpił ten babol z USB ?
Mysz nadaje,odbiornik odbiera a kursor stoi :P
Dzieje się tak co jakiś czas.
Myślę źe to ma coś wspólnego z USB2,pod PS2 chodzi idealnie,na drugim kompie ,zwykłe USB teź bez problemu.
Druga sprawa orginalne akumulatory,jak ci trzymią ?
Update.
To samo pytanie do Slay3ra :wink:
zero problemów,aku ok.3 do 4 dni zaleźy od intesywności uźytkowania :wink: najczęściej q.....
braknie prąda jak gram czasami nawet mysle źe ta "małpa" robi to specjalnie :wink:
Właśnie ,orginalne trzymały właśnie 4–5 dni,zmieniłem na Duracelle 1800,teraz bez problemu tydzień i więcej.
Co do wyłącznika to w moim modelu jest,ale i tak zawsze zapominam wyłączyć gryzonia na noc :roll:
Co do wyłącznika to w moim modelu jest,ale i tak zawsze zapominam wyłączyć gryzonia na noc :roll:
Mam mayszke A4Tech Opto GE , optyczna 2 rolki 5 przyciskow, czy myszki opto + radio są lepsze jakosciowo od kablowych optycznych i czy opłaca mi sie zmieniac na taką ??
Ja nie xior ale u mnie na usb myszka śmiga, aź miło.
Co do kwestii trzymania akumulatorków, to średnio ze 4 dni.
Myszka ma jedną niedogodność – nie ma wyłącznika, ten model w którym prawe kółko działa jako zoom juź taki wyłącznik posiada.
Co do kwestii trzymania akumulatorków, to średnio ze 4 dni.
Myszka ma jedną niedogodność – nie ma wyłącznika, ten model w którym prawe kółko działa jako zoom juź taki wyłącznik posiada.
Xior,powiedz czy teź u ciebie wystąpił ten babol z USB ?
Myślę źe to ma coś wspólnego z USB2,pod PS2 chodzi idealnie,na drugim kompie ,zwykłe USB teź bez problemu.
Update.
Update.
Teź taką mam.
To co panowie, moźe fanklub tego szczurka utworzymy? :mrgreen:
To co panowie, moźe fanklub tego szczurka utworzymy? :mrgreen:
ja mam taka samą jak MarcinX fakt jak za te pieniądze
jest naprawde ekstra choć po roku uźytkowania widać juź na niej ślady zuźycia :wink:
jest naprawde ekstra choć po roku uźytkowania widać juź na niej ślady zuźycia :wink:
Fajnie, źe są połączone te dwie jakosci; optyka i bezprzewodowosc. Od kiedy kupiłem optyczna myche jakos niewygodnie jest mi na kulkowych myszkach :)
A teraz moge miec 2 w jednym :)
A teraz moge miec 2 w jednym :)
Coś ok 100pln.
Tu jest taka:
http://www.imperium.net.pl/product_info.php?cPath=26&products_id=2530
Małym problemem była dziwna współpraca na USB,podłączyłem na Ps/2 i jest ok.
Co dziwne na drugim kompie na USB działa bez zarzutu.
Tu jest taka:
http://www.imperium.net.pl/product_info.php?cPath=26&products_id=2530
Małym problemem była dziwna współpraca na USB,podłączyłem na Ps/2 i jest ok.
Co dziwne na drugim kompie na USB działa bez zarzutu.
ile za nia dales powiesz?? :D
Po wykończeniu kilku myszek optycznych,postanowiłem coś zmienić i kupić radiowo optyczną.
Po wypróbowaniu ergonomi (Logitech,A4tech,Microsoft),co dosyć dziwne wybór padł na A4tech Opto–Radio 429,jakoś najlepiej pasowała mi do dłoni.
Po drobnych problemach na początku,stwierdzam źe to najlepszy gryzoń z jakim miałem jak na razie do czynienia.
Po wypróbowaniu ergonomi (Logitech,A4tech,Microsoft),co dosyć dziwne wybór padł na A4tech Opto–Radio 429,jakoś najlepiej pasowała mi do dłoni.
Po drobnych problemach na początku,stwierdzam źe to najlepszy gryzoń z jakim miałem jak na razie do czynienia.
Strona 1 / 1