Jaka mysz optyczna ?
Mam pytanko do forumowiczów:
a mianowicie – jaką polecacie myszkę optyczną w przedziale cenowym 70 – 100 zł.
Mam juź dosyć ciągłego czyszczenia kulek,rolek i innych bajerów i muszę szybko temu zaradzić.
Z góry dzięki :)
P.S. wolałbym PS2 niź USB
Mam juź dosyć ciągłego czyszczenia kulek,rolek i innych bajerów i muszę szybko temu zaradzić.
Z góry dzięki :)
Odpowiedzi: 7
Pawek:
To czemu przy produkcie na półce było napisane, źe kosztuje 150 zł, a wokoło nie było zadnych promocji?? Natomiast obok stała zwykła myszka (teź z rolką, ale ni optyczna i jej cena według plakietek w tymźe sklepie wynosiła 49.99
To zwracam chonor.
Ja dałem niecałe 50 złotych.
A było to w kwietniu 2002 roku.
To czemu przy produkcie na półce było napisane, źe kosztuje 150 zł, a wokoło nie było zadnych promocji?? Natomiast obok stała zwykła myszka (teź z rolką, ale ni optyczna i jej cena według plakietek w tymźe sklepie wynosiła 49.99
Pawek:
Ja polecam mysz A4 Tech – model WOP35 (2 rolki, 5 przycisków). Kupiłem ja kiedys (ze 3 lata temu) w pewnym hipermarkecie za 49.99!!! To był chyba raczej błąd kasjerki przy wbijaniu kodu, bo tytle kosztował najprostrzy model :D Powineinem zapłacic 150 zł!!! No cóź... Nie protestowałem. Mam ją do tej pory i jestem zadowolony. Tylko jest jedno ale... na Windows XP, gdy instaluje sterowniki, nawet te najnowsze co jakis czas mysz wariuje i pozostaje tylko restart kompa (albo za pomoca klawiatury albo po prostu reset). Dlatego uźywam jej bez instalowania sterowników.
To raczej nie był bład.
Ja półtora roku teź zapłaciłem 40 złotych.
Najlepsze są przyciski np. do cofania stron.
Teraz nie wyobraźam sobie pracy bez tych przycisków.
Ułatwiają źycie.
Ja polecam mysz A4 Tech – model WOP35 (2 rolki, 5 przycisków). Kupiłem ja kiedys (ze 3 lata temu) w pewnym hipermarkecie za 49.99!!! To był chyba raczej błąd kasjerki przy wbijaniu kodu, bo tytle kosztował najprostrzy model :D Powineinem zapłacic 150 zł!!! No cóź... Nie protestowałem. Mam ją do tej pory i jestem zadowolony. Tylko jest jedno ale... na Windows XP, gdy instaluje sterowniki, nawet te najnowsze co jakis czas mysz wariuje i pozostaje tylko restart kompa (albo za pomoca klawiatury albo po prostu reset). Dlatego uźywam jej bez instalowania sterowników.
ja polecam mysz mediatechu, szczegóły na ich stronie, tania, około 40 zł, i działa ok
Marycha:
Mam pytanko do forumowiczów:
praktycznie kazda mycha ktora kupisz za takie pieniadze bedzie bardzo dobra. Mozesz tez zastanowic sie nad kupnem bezprzewodowej (o ile nie grasz za czesto w gry typu Q3 lub UT)
Ja mam A4Tech WOP–35PU
jest to mysz optyczna lecz z przewodem.
Kosztuje chyba mniej niź 50 złotych i jest dobra.
Mam ją półtora roku i źadnych problemów.
UPDATE:
Jest ona pod USB
jest to mysz optyczna lecz z przewodem.
Kosztuje chyba mniej niź 50 złotych i jest dobra.
Mam ją półtora roku i źadnych problemów.
UPDATE:
Jest ona pod USB