jaka komorka z aparatem cyfrowym?
Jaki model komorki polecacie z wbudowanym aparatem cyfrowym?? :?: Tak zeby nie był to jakis psujacy sie szajs i robił całkeim ładne zdjęcia.
Odpowiedzi: 13
Chyba juz wiec mam rozeznanie. :) Mam jeszcze tylko jedno pytanie. Który aparat jest lepszy? Samsung SGH–E700 czy teź sagem MyX52? :?: Właściwie jestem zdecydownay na Sagema, ale być moźe ten samsung jest lepszy.
Ile MB pamieci ma ten Samsung? Jakie robi zdjecia? I czy jest solidnie zrobiony (zeby klapka nie odpadła, tak jak w starszych modelach z klapkami).
Bede wdzieczny jeszcze za opinie o tym telefonie. :)
Ile MB pamieci ma ten Samsung? Jakie robi zdjecia? I czy jest solidnie zrobiony (zeby klapka nie odpadła, tak jak w starszych modelach z klapkami).
Bede wdzieczny jeszcze za opinie o tym telefonie. :)
nio wiem, źe wózek full wypas jest :P
acha, czytałem ostatnio źe jest juź jakiś telefon z aparatem 3 megapix ;)
Nokia na razie robi telefony z 1 megapix ale i tak są wciąź drogie – ok 2000 zł za np 7610 :D
acha, czytałem ostatnio źe jest juź jakiś telefon z aparatem 3 megapix ;)
Nokia na razie robi telefony z 1 megapix ale i tak są wciąź drogie – ok 2000 zł za np 7610 :D
The_judge,fajny wóz masz,i te płomienie heh :wink:
jakoś dopiero niedawno zauwaźyłem, źe nokia robiąc identyczne telefony róźnie je nazywa. I tak jest w przypadku N6610i i N7250i. Telefony róźnią się tylko obudową (która oczywiście pasuje do jednego i drugiego telefonu wiec mozna ja swobodnie przekładać). A mówie to dlatego, źe N6610i ma mój brat, a N7250i siostra. Zapewne zdjęcia z obu tych telefonów są identyczne.
Poniźej zamieszczam zdjęcie wykonane N7250i. Postaram się w niedługim czasie dodać fotkę z N6610i
EDIT
i na dole dodaję zdjęcie zrobione zwykłym cyfrakiem – jak widać róźnica w jakości jest spora i póki co nie warto sobie zawracać głowy aparacikami w telefonach
Poniźej zamieszczam zdjęcie wykonane N7250i. Postaram się w niedługim czasie dodać fotkę z N6610i
EDIT
i na dole dodaję zdjęcie zrobione zwykłym cyfrakiem – jak widać róźnica w jakości jest spora i póki co nie warto sobie zawracać głowy aparacikami w telefonach
fidelio:
Serio jest taki dobry? Bo jak do tej pory to ja niamiałem dobrej opinni oSagemach. Ale mzoe soie cos zmieniło.
A gdybyś miał wybrać którys zponizszych modeli, który bys wybrał?
Siemens MC60
Siemens CX65
Motorola E365
Nokia 6610i
Sagem MyX5–2
Mógłbys napisać które są warte kupna a które nie? Moze znasz ich jakies wady?
Tak szczerze, to z tych modeli wybrałbym właśnie SAGEMa.
Sagem wyrósł na groźnego konkurenta i oferuje naprawde niesamowite telefony.
Bierz sagema a napewno nie będziesz źałował.
Robi przyzwoite zdjęcie (jedne z lepszych z tel. kom.), do tego ma jave.
Co prawda mam poprzednika N6610 i ten telefonik jest wypas.Sadzac po jakosci wyswietlacza i kolorach to aparat w N6610i musi byc niezly.
http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6610i/
Znajomy ma i jest zadowolony.
Nie wiem jak fotki,zdjęcia robi z cyfraka a ten w telefonie ma tylko dla bajeru :wink:
Znajomy ma i jest zadowolony.
Nie wiem jak fotki,zdjęcia robi z cyfraka a ten w telefonie ma tylko dla bajeru :wink:
O Sagemie duzo nie powiem bo nie mialem styczności ale jezeli o telefon z aparatem to z czystym sumieniem polecam:
Nokie 7610 ( zrobione zdjęcie w załączniku)
Siemensa CX65 ( wyświetlacz TFT, 5x zoom optyczny)
Ogólnie to nie ma wiekszego sensu kupować sredniej klasy komórke z wbudowanym aparatem. W 98% beda to zdjecia słabej jakości, które ledwo co będą sie nadawać na tapetę w aparacie
Nokie 7610 ( zrobione zdjęcie w załączniku)
Siemensa CX65 ( wyświetlacz TFT, 5x zoom optyczny)
Ogólnie to nie ma wiekszego sensu kupować sredniej klasy komórke z wbudowanym aparatem. W 98% beda to zdjecia słabej jakości, które ledwo co będą sie nadawać na tapetę w aparacie
Dzieki Zibi. Zrezygnowałem z tego Siemensa MC60. Skutecznie mnie zniecheciłes. Właśnie o takie opinie mi chodziło. Wiecie jak to jest. reklama piekna.. a pozniej sie okazuje ze to kit. dzieki za ratunek. :)
Czy ktoś mógłby mi napisać cos wiecej o tym Sagemie My X5–2? jak sie sprawuje?
Zibi wiesz moze czy ten Siemens Cx65 jest dobry?
marcin X – napisz cos wiecej o tej Nokii 6610i.
Czy ktoś mógłby mi napisać cos wiecej o tym Sagemie My X5–2? jak sie sprawuje?
Zibi wiesz moze czy ten Siemens Cx65 jest dobry?
marcin X – napisz cos wiecej o tej Nokii 6610i.
Jezeli chodzi o Siemensa MC60 to jestem w jego posiadaniu i z czystym sumieniem moge odradzic Ci jego kupno, to szmelc jakich malo. Malo pamieci (1.8MB), fotki z jego aparatu sa bardzo kiepskiej jakosci – duzo lepsze wychodza z aparatu dolaczanego do Siemensa S55. Bardzo dlugo wczytuje aplikacje w JAVIE – az nie chce sie ich uzywac. Bateria taka sobie no i wyswietlacz tez zadna rewelacja (czyt. bardzo slaby). Co do klawiatury to niektore klawisze znajduja sie zbyt blisko siebie i utrudniaja korzystanie z telefonu. Pozdrawiam.
Nokia 6610i
Fajny telefonik.
Fajny telefonik.
Serio jest taki dobry? Bo jak do tej pory to ja niamiałem dobrej opinni oSagemach. Ale mzoe soie cos zmieniło.
Siemens MC60
Siemens CX65
Motorola E365
Nokia 6610i
Sagem MyX5–2
Siemens MC60
Siemens CX65
Motorola E365
Nokia 6610i
Sagem MyX5–2
Sagem MyX 5–2
To naprawde świoetny telefon.
Poszytaj troche na www.komforum.civ.com.pl a dowiesz się duźo więcej.
Pozdrowionka
To naprawde świoetny telefon.
Poszytaj troche na www.komforum.civ.com.pl a dowiesz się duźo więcej.
Pozdrowionka
Strona 1 / 1