Jaką komórkę wybrać?
Witam,
Mam pytanie do tych, którzy mają jakąś wiedzę na ten temat. Zastanawiam się nad kupnem nastepujących modeli:
– SE K750i,
– SE D750i,
– Nokia 6670,
– Nokia 6630,
– Nokia 6680,
– Siemens S65.
A moźe coś innego? Mój budźet na telefon to 1500zł.
Z góry wielkie dzięki!
Mam pytanie do tych, którzy mają jakąś wiedzę na ten temat. Zastanawiam się nad kupnem nastepujących modeli:
– SE K750i,
– SE D750i,
– Nokia 6670,
– Nokia 6630,
– Nokia 6680,
– Siemens S65.
A moźe coś innego? Mój budźet na telefon to 1500zł.
Z góry wielkie dzięki!
Odpowiedzi: 7
No i w końcu skusilem się na SE 750i. Co prawda nie mam porównania z w/w modelami Nokii, ale jestem z niegi jak najbardziej zadowolony. Jak dla mnie – super telefonik. Dzięki za wszystkie rady.
WaGonik:kietek:Aha jezeli chodzi o roznice miedzy D750i a K750i to roznia sie one wygladem oraz tym ze D750i ma troche smieci od T–mobile.
a czasem model D nie mozna dolozyc wiecej pamieci ? :D
Nie to te same modele tylko ze wersja D jest specjalnie przygotowana dla t–mobile/era
Z pewnoscia wyczytales to na stronach SE – tam sporo maja takich krzaczkow ;)
Jest tez wersja W800i, ktora rozni sie od k750i/d750i lepszymi sluchawkami i pojemniejsza karta pamieci dorzucona w standardzie ;)
Oczywiscie jest tez odpowiednio drozsza :P
kietek:Aha jezeli chodzi o roznice miedzy D750i a K750i to roznia sie one wygladem oraz tym ze D750i ma troche smieci od T–mobile.
a czasem model D nie mozna dolozyc wiecej pamieci ? :D
Aha jezeli chodzi o roznice miedzy D750i a K750i to roznia sie one wygladem oraz tym ze D750i ma troche smieci od T–mobile.
Jeźeli zaleźy ci na symbianie to NOKIA jeźeli niepotrzebne jest ci takowy system no to SE D750i, SE robi dobre telefony tak jak i NOKIA ale to juz twój wybór ja bym wział jednak model NOKII :) mozna bardziej"poświrować" z tym telefonem.
Ps. Siemens odpada nie ta klasa telefonów :P
Ps. Siemens odpada nie ta klasa telefonów :P
Zdecydowanie – SE K750i,
Poczytaj sobie o tym komie.
:arrow: http://www.komforum.net/viewtopic.php?t=10752
Jak chcesz symbiana i masz duzo $$$ to mozesz sie skusic na 6680.
Poczytaj sobie o tym komie.
:arrow: http://www.komforum.net/viewtopic.php?t=10752
Jak chcesz symbiana i masz duzo $$$ to mozesz sie skusic na 6680.
Ja polecam Nokie 6680. Mam takowa i sprawuje sie idealnie. Coz zadnych problemow jak dotad z apartem. To juz w sumie moja 5 nokia w histori i z zadna nie mialem nigdy problemow. Co najwyzej w jedym drobny problem z softem. Chyba juz na zawsze pozostane niewolnikiem tej marki, bo telefony produkuja bezbledne :wink:
Strona 1 / 1