Jak zrobić płytę bootowlną dvd z windosem 98,2000,xp i 2003

cześć znalazłem na stronie http://forum.ezbsystems.net/cgi–bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=1;t=160 interesujący temat.Jak się nie mylę jest o otym co napisałem w temacie. Niestey moja znajomość angielskiego jest taka sobie.Więć prosiłbym kogoś , aby przetłumaczył tą stronkę i umieścił efekt swojej ciźekiej pracy na forum albo poprostu wytłumaczył po polsku jak to wszystko zrobić.Tłumacznie byłoby wspaniale z załączonymi wypowiedziami innych uźytkowników. Chdzi mi o to źe jak włoźe płytę do napędu dvd wyskoczy mi menu i będę mógł sobie wybrać którą wersję windowsa zainstalować.Dziekuję z góry

Odpowiedzi: 3

– ja to mam zrobione w ten sposób:
płyta po zabootowaniu wchodzi do menu , menu zrobione programem BCDW 2.02a.
– z tego menu moge wybrać dowolne programy do uruchomienia, np.
win 2000, xp pro, win 2003, xpe oraz programy serwisowe takie jak Ultimate boot cd
– jedyny problem jaki mam to źe chciałbym uruchamiąc te programy bezpośrednio z pliku ISO
– i tego nie potrafię zrobić.

:cry:
99none
Dodano
23.12.2004 20:33:48
Ale jak juź pisałem, mój angileski nie najlepszy, więc jeśli by się ktoś znalazł chętny do przetłumaczenia to byłbym wdzięczny
milosnik
Dodano
23.12.2004 16:08:20
Sory milosnik ale tak sobie przeczytalem i nie widze tak jakiejs skomplikowanej angielszczyzny
Wszystaczy zaopatrzyc sie w programy, porobic katalogi, przekopiowac systemy z CD na dysk, zrobic menu

Moze ktos bedzie chcetny robic za tłumacza
Bobi
Dodano
22.12.2004 20:39:24
milosnik
Dodano:
22.12.2004 20:17:28
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1