jak zminic dale osobowe po rejestracji XP

Witam od wczoraj mam legal Xp i kurcze wpisałem fikcyjne dane:) no i mam pytanie jak to teraz zmienic i czy da sie?

Odpowiedzi: 3

Kumplowi w sklepie zrobili aktywację systemu na imię: użytkownik i nazwisko: spacja..... i jakoś system żyje ;) Cóż za znaczenie ma, jakie dane podałeś? Istotne jest, że klucz windy pokrywa się z numerem płyty głównej. Dane mogą się zmieniać choćby i co tydzień. Komp przecież może być odsprzedany komuś innemu i on poda klucz taki sam, ale zarejestruje go na swoje nazwisko więc czym się przejmować O.o A poza tym - zmiana danych w kompie nie zmieni ich w bazie Microsoftu, prawda?
XanTyp
Dodano
09.01.2008 01:54:46
RegistredOwner ( moze byc "małymi" literami ) wpisz w http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=search - znajdziesz post Żółtego odsyłający do innego tematu, w kórym jest narzędzie jakieś, do tego służące, wskazane. Na skróty zaś : RegisteredOwner ( zwoć uwagę na róznicę w pisowni ) w szukajkę regedita - będą tam i wpisy dot. właściciela i - tuż obok - organziacji.
Rebe
Dodano
08.01.2008 07:50:31
Np RegisteredOwner - wpisz w szukajkę forumową - znajdziesz instrukcje co i jak zmienić bezposrednio w rejestrze a i programik linkowany przez Rebego powinen być.
Żółty
Dodano
07.01.2008 23:14:36
bombel415
Dodano:
07.01.2008 22:46:22
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1