Jak zmienić system plików???
Cześć.Mam do was pytanie .Jak zmienić system plików z NTSF na Fat 32? bo chciałem powrócić do win98 ? a z tego co wiem to nie idzie pod NTSF !![list=][/list]
Odpowiedzi: 8
FlaQs:
EL masz 6 palec u nogi... :shock:No ale 21 osob mialbym z glowy
Fenomen z Ciebie :mrgreen: :wink:
PS mile widziane zdjecia tego niecodziennego jakby nie bylo zjawiska... :wink:
A co ty nie masz 21 palców ? To z Ciebie siakiś fenomen :mrgreen:
Jak to lecialo ? Kijowej baletnicy przeszkadzaja nawet majtki w kroku ? :mrgreen: :PFlaQs:
EL zrobic jako tako sie da ale z mizernym skutkiem... ja tak kiedys zrobilem i tylko pokaszanilem tablice alokacji plikow...
No ale 21 osob mialbym z glowy :mrgreen: :lol: .FlaQs:
i masz racje bo by ci palcow nie starczylo... :wink: :mrgreen:Mam identyczne zdanie, ale nie bede pokazywal palcyma :mrgreen:
EL zrobic jako tako sie da ale z mizernym skutkiem... ja tak kiedys zrobilem i tylko pokaszanilem tablice alokacji plikow...
i masz racje bo by ci palcow nie starczylo... :wink: :mrgreen:Mam identyczne zdanie, ale nie bede pokazywal palcyma :mrgreen:
Zalozymy sie ? :PFlaQs:
... fakt ze jak formatujesz partycje ktora wczesniej miala NTFS to spod dyskietki starowej 98 nie idzie tego zrobic...
Mam identyczne zdanie, ale nie bede pokazywal palcyma :mrgreen: .mariusz25l:
Ty tutaj na forum to nie słuchaj co niektórych :!:
ot zesz na kombinowal... fakt ze jak formatujesz partycje ktora wczesniej miala NTFS to spod dyskietki starowej 98 nie idzie tego zrobic... po co uzywac RPM? czy nie prosciej byloby uzyc plyty win xp i stamtad sformatowac partycje na fat32 :?: po co kombinowac :?:mariusz25l:
Ty tutaj na forum to nie słuchaj co niektórych :!: ...ble ble ble... programem RPM A:/part.exe tam są opcje w wersji angielskiej poprostu sformatuj przez ciebie wybraną partycje na pliki FAT 32 lub FAT 16 Pozdrawiam :D
Ty tutaj na forum to nie słuchaj co niektórych :!: ja kiedys chciałem tak zrobić i zrobiłem czyli zdjąłem partycje NTFS i chciałem ją sformatować na pliki FAT 32 z dyskietki startowej i mi sie nie udało
bo cały czas mi wyskakiwały jakies błędy i niepotrzebne pliki i komp mi wołał abym włozył pustą dyskietke w celu naprawienia tego błędu co się pokazywał mi :!: Oto moja sprawdzona rada :P a mianowicie :arrow: ściągnij sobie z netu program o nazwie Ranish Partition Menager ten program uruchamia sie z poziomu dos i mieści się na dyskietce a więc najperw odpal kompa za pomocą dyskietki startowej potem zamień tą dyskietke na dyskietke z programem RPM A:/part.exe tam są opcje w wersji angielskiej poprostu sformatuj przez ciebie wybraną partycje na pliki FAT 32 lub FAT 16 Pozdrawiam :D
bo cały czas mi wyskakiwały jakies błędy i niepotrzebne pliki i komp mi wołał abym włozył pustą dyskietke w celu naprawienia tego błędu co się pokazywał mi :!: Oto moja sprawdzona rada :P a mianowicie :arrow: ściągnij sobie z netu program o nazwie Ranish Partition Menager ten program uruchamia sie z poziomu dos i mieści się na dyskietce a więc najperw odpal kompa za pomocą dyskietki startowej potem zamień tą dyskietke na dyskietke z programem RPM A:/part.exe tam są opcje w wersji angielskiej poprostu sformatuj przez ciebie wybraną partycje na pliki FAT 32 lub FAT 16 Pozdrawiam :D
Strona 1 / 1