jak zmienić połoźenie folderów osobistych?
Jak zmienić lokalizacje folderow osobistych (Documents and settings) na inną partycję niź systemowa? wogóle w inne miejsce?
Odpowiedzi: 3
Dzieki!
mpaolo:
Jak zmienić lokalizacje folderow osobistych (Documents and settings) na inną partycję niź systemowa? wogóle w inne miejsce?
Coś mi to brzmi znajomo moźe się mylę, ale to chyba juź było
Strona 1 / 1
<p> Dzięki, dzięki, może coś było ale jeszcze raz: chcę to z czego system korzysta do personalizowania wyglądu i innych rzeczy </p><p>na konkretnym koncie umieścić w innej lokalizacji niż c:/documents and settings/... , niestety tego nie znalazłem, a to co znalazłem </p><p>i tak skutkuje kombinacjami systemu co by i tak zapisać na C w doc sett np 000.konto i dupa, ma ktoś to porządnie przećwiczone? </p><p>Poprostu często odnawiam system na C tracąc ją, mając ważne dane na D, ale po odnowieniu kiszka z odnowieniem ustawień w win który zasysa wszystko z C:/documents...itd. </p><p> czekam niecierpliwie na produktywne odpowiedzi</p><p>/mpaolo </p>
Linka, którego Bobi podał przestudiuj sobie. Dodatkowo wpisz w szukaja forumowwego ProfileList - znajdziesz jeszcze więcej.