Jak zformatować,a potem zainstalować Windows XP Professional
pliska o wytłumaczenie jak przebiega instalacja.juź prubowałem ale nie potrafie sformatować i zainstalować nowy system jak sie to robi??.Proszę o instrukcję albo coś w tym rodzaju. z góry dzienki narazie :) 8)
Odpowiedzi: 10
Heh dobre jak sie nie myle to klawisz DELET znajduje sie na klawiaturze, ale do konca nie jetem pewien bo tylko gdzies to slyszalem ( to tylko moja mala dygresja. Pozdro
to jest podstawka do herbaty[ewentualnie browar].tak mi powiedzieli w sklepie.jeszcze jest takie światełko.jedne non stop sświeci ,a drugie dziwnie mruga :shock:
a ja mam jeszcze taki magiczny guziczek co jak go wcisne to wysunie sie taka tacka... :wink:
blob:
podczas startu systemu naciskasz klawisz Delete
przewaźnie
zresztą system opisze to podczas startu
jeźeli za szybko się uruchamia to moźna zatrzymać boot sytemu klawiszem Pause–Break
pozdro
dobre :lol: :lol:
tylko gdzie znaleźć klawisz Delete.ja mam na jednostce tylko dwa: power i reset
Basic Input Output System
Pozdrawiam
Pozdrawiam
podczas startu systemu naciskasz klawisz Delete
przewaźnie
jeźeli za szybko się uruchamia to moźna zatrzymać boot sytemu klawiszem Pause–Break
pozdro
przewaźnie
pozdro
woyteg:
...a co to jest BIOS? :D
"BIO" to wiadomo, a "S" pewnie jaki Anglik z Kołomyi dopisął bo chciał o organizmach zywych w liczbie mnogie właśnie rozmawiać :wink:
...a co to jest BIOS? :D
Seeker – a myslisz, źe wiem ?
Ja tylko nazwę tego czegoś znam , a i to tylko z opowiadań :lol:
Ja tylko nazwę tego czegoś znam , a i to tylko z opowiadań :lol:
Rebe:
Jezlei komuś się tak przedstawiona procedura zbyt skrótową wydaje to ..cóź nie ma informacji o sprzęcie, nie ma informacji o F6 itp.
Nie nic o tym jak do tego ...BIOS'u wejść :?
:mrgreen: :wink:
Strona 1 / 1