Jak zamać zabezpieczenia NETOP
Czy ktoś wie jak zamać zabezpieczenia w programie neto? Chodzi o to jak na serwerze zablokują dostęp do komputerów(takie biae okno z napisem NETOP w starszych wersjach i kódką w nowszych)?
Odpowiedzi: 8
Dobra zamknijcie ten temat i dajcie mi spokój. Ja mam pytanie a wy z krzykiem... dzięki za pomoc :oops:
To sam siebie spytaj o haslo, bo tego Rebe przez grzecznosc nie napisal :P .dymeq:Sam go zainstalowałem :lol:
dymeq::lol: pytałeś się kto zainstalował ten program. Sam go zainstalowałem :lol:
–Narodowość ?
–NiemieC.
–To nie powtarzaj tego głośno, bo innym Niemcom to
chwały nie przynosi.
Tak to chyba w "C.K.Dezerterach" szło.
PS.
Zapewne nic więc nie stoi na przeszkodzie byś oficjalnie wystąpił z pytaniem do Autorów programu.
:lol: pytałeś się kto zainstalował ten program. Sam go zainstalowałem :lol:
Nie podoba mi sie to "łamanie".
Po to jest program zeby cos zabezpieczal. Chcesz miec dostep ? Zapytaj tego kogos kto zainstalowal ten program, o taka mozliwosc.
Tu nie dostaniesz odpowiedzi na pytanie jak cos zlamac. No moze tylko gdybys zapytal jak mozesz najszybciej zlamac jakis patyk.
Po to jest program zeby cos zabezpieczal. Chcesz miec dostep ? Zapytaj tego kogos kto zainstalowal ten program, o taka mozliwosc.
Tu nie dostaniesz odpowiedzi na pytanie jak cos zlamac. No moze tylko gdybys zapytal jak mozesz najszybciej zlamac jakis patyk.
Co ci się niepodoba w tym poście? jest to pytanie jak kaźde inne!
Bedzie tylko jedna: idz stad z takimi postami.dymeq:Przoszę dajcie jakieś rady!
Co nie odpisujecie?! Przoszę dajcie jakieś rady!
Strona 1 / 1