Jak zainstalować Windowsa XP na Dysku zewnętrznym podłączonym przez USB

Witam, posiadam dysk zewnętrzny Western Digital Elements 120Gb EXT (RTL) USB2.0 i mam problem z instalacją windowsa xp na niego. Dysk podłączam do Laptopa Packard Bell "SB65-U-010" i na początku wszystko ładnie widzi dysk podzieliłem na partycje 2x80 giga i włączyłem instalację, po wczytaniu pierwszych plików zrobił restart komputera i tutaj pojawiły się schody bo wyskoczył [b]Błąd Krytyczny (niebieskie tło z błędem)[/b] i za każdym razem to samo. Próbowałem na komputerze stacjonarnym i to samo się dzieje. Jak skopiowałem system z kompuera stacjonarnego na ten dysk i chciałem odpalić system to również wyskoczył błąd krytyczny. Instalowałem Windowsa XP Professional Sp2 Proszę o pomoc

Odpowiedzi: 2

Próbowałem z tym ale coś mi nie wychodzi a może jest jakiś inny sposób lub może ktoś posiada jakąś instalkę tak żeby później było by można podmienić klucz na orginalny
pvs
Dodano
24.02.2008 14:49:15
Kiedyś było tłumaczenie tego artykułu po polsku, ale je wcięło. Jeśli znasz trochę angielski, to polecam do pobawienia się: http://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176 Nie gwarantuję za skutki, choć autor jest optymistą i chyba można też próbować z SP2. P.S. Opis sprzed 2 lat!
Zafu
Dodano
23.02.2008 23:16:40
pvs
Dodano:
23.02.2008 02:56:54
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1