Jak zainstalować IE 7 Beta na polkim IE 6??
Wczoraj udostepnino nowa testową wersje IE 7 Beta pobrałem ja z pewnej stronki(mozna znaleść w google) i weszłem na jakieś forum niepanietam jakie w celu dowiedzenia sie jak zainstalować IE 7 Bete.Pisali ruznie a jaednak sie niepowiodło.
Problem tkwi w tym źe po ściagnięciu pliku rar w kturym znajduje się IE 7 Beta klikając na instalke exe nastepuje wczytywanie danych (plików z rozszezeniem dll) a nastepnie uruchamia sie na niecałą sekunde instalator i zniaka a ponim wysakuje komunikat w języku angielskim(nieznam anglika więc krutko przetocze co zrozumiałem)źe niemozna zainstalować Internet explorer 7 Beta z powodu niewłasciwego jezyku.problem tkwi w Jezyku poniewasz na angielskiej wersji IE 6 da sie rade bez problemu zainstalować IE 7 a na polskiej wersji IE 6 nieda sie.
wiec kieruje sie do osub co znaja sie na tym jak zainstalować IE 7 Bete na polskim IE 6.
Problem tkwi w tym źe po ściagnięciu pliku rar w kturym znajduje się IE 7 Beta klikając na instalke exe nastepuje wczytywanie danych (plików z rozszezeniem dll) a nastepnie uruchamia sie na niecałą sekunde instalator i zniaka a ponim wysakuje komunikat w języku angielskim(nieznam anglika więc krutko przetocze co zrozumiałem)źe niemozna zainstalować Internet explorer 7 Beta z powodu niewłasciwego jezyku.problem tkwi w Jezyku poniewasz na angielskiej wersji IE 6 da sie rade bez problemu zainstalować IE 7 a na polskiej wersji IE 6 nieda sie.
wiec kieruje sie do osub co znaja sie na tym jak zainstalować IE 7 Bete na polskim IE 6.
Odpowiedzi: 3
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=37254
był jeszcze przynajmniej jeden temat o instalce IE7 na polskiej windzie
był jeszcze przynajmniej jeden temat o instalce IE7 na polskiej windzie
Czyli jak to najlepiej zrobić, mógłbyś napisać poniźej...?
mozna ofcourse
na jednej ze stron z torrentem zamiescilem opis instalacji IE7 na polskim XP
na jednej ze stron z torrentem zamiescilem opis instalacji IE7 na polskim XP
Strona 1 / 1