Jak wyłączyć instalowanie aktualizacji w czasie wyłączania komputera?

Witam! Nie wiem dlaczego - ale nie mam innej opcji aktualizowania komputera jak tylko przy wyłączeniu. Kiedyś wyświetlała się w pasku ikona z tarczą i można było dokonać wyboru które chcemy instalować - jako że dawno nie robiłem tego (nie było mnie w kraju) postanowiłem zaktualizować system i mam cały czas taki efekt. Aktualizacje automatyczne mam ustawione na "Pobierz dla mnie aktualizacje ale pozwól mi wybrać...", system oczywiście WinXP Sp3 - moje pytanie czy istnieje jakaś możliwość aby przywrócić możliwość wyboru np. przez edycję rejestru? Próbowałem opcji powiadom mnie ale nie pobieraj - lecz po powiadomieniu i moim wyborze nie pobierało nic dopiero jak zmieniam na ta powyższą "Pobierz... ...ale pozwól mi wybrać" - pobiera lecz nie wiem jakie? Druga sprawa - program Autopatcher - widzę że zmieniła się trochę zasada pobierania aktualizacji w nim - niestety nie widzę w downloaderze poprawek dla polskiej wersji windows XP (ani dla wersji językowej All) - czy wie ktoś może jak tam jest teraz? Wolałem ten sposób aktualizacji niż windowsowski - choćby dlatego że wiem co się dzieje i widzę co instaluję.

Odpowiedzi: 0

Antarin
Dodano:
18.02.2009 11:40:08
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0