jak wylączyć firewalla

mam problem chcialbym zciągnoć film programem shareaza
ale xpek ma sp2 ponoć cza wylączyć firewalla ale jest problem bo sie nieda go wylączyć w centrum zabespieczen
moźe jest inny sposób y go wylączyć ..dzięki za odpowiedz.

Odpowiedzi: 8

Rebe:
To jest kara za " chcialbym zciągnoć film "
Co blokuje wyłaczenie i dlaczego nie bede wymyślał. Link do linkow z opisami konfiguracji zapory podawałem stosunkowo niedawno – 29 listopada.

dzieki za porade ale dalem sobie rade i zablokowalem ale nie sp2 ale nortona który blokował scioganie wiesz czego wiesz co REBE nie kaźdy jest zawodowcem ale tyo trosze informacji nie zaszkodzi co nie wiesz jak jest...cześć
HRABIA
Dodano
18.12.2005 23:24:01
To jest kara za " chcialbym zciągnoć film "
Co blokuje wyłaczenie i dlaczego nie bede wymyślał. Link do linkow z opisami konfiguracji zapory podawałem stosunkowo niedawno – 29 listopada.
Rebe
Dodano
17.12.2005 18:10:00
Augen Auf:
HRABIA:
Augen Auf:
Panel Sterownia>>Zapora systemu Windows>> tam jest wyłącz na dole

jak by się dalo to by bylo fajnie coś blokuje

Nierozumiem. Coś Ci blokuje wylączenie zapory ?
Moźe spróboj tym programem :arrow: Xp Anti–Spy Tam moźe jest opcja wyłączenia zapory.

nieda sie wylączyć musi coś blokować nawet prubowalem w narzedzia administracyjne/ uslugi
program daje komunikat źe jestem zablokowany za natem lub firewalla ten program co pisze nie pomaga moźe w rejestrze cza zmienić.
HRABIA
Dodano
17.12.2005 17:35:26
HRABIA:
Augen Auf:

Nierozumiem. Coś Ci blokuje wylączenie zapory ?
Moźe spróboj tym programem :arrow: Xp Anti–Spy Tam moźe jest opcja wyłączenia zapory.
Augen Auf
Dodano
17.12.2005 16:50:24
Augen Auf:

HRABIA
Dodano
17.12.2005 15:42:22
Żółty:
1. Cosik mi się zdaje, źe firewalla nie trzeba wyłączać a skonfigurować wystarczy.
2. O wyłączaniu zapory Windowsa było juź – wystarczy poszukać – pewnie słowa kluczowe w temacie zawarłeś ...

a jak bś mógl napisać jak skonfigórować to bylo by fajnie zapore prubuje wyłączyć ale nie reagóje ponoć jak się wyączy jest czerwony pasek a jest niebieski.prosze
HRABIA
Dodano
17.12.2005 15:41:13
1. Cosik mi się zdaje, źe firewalla nie trzeba wyłączać a skonfigurować wystarczy.
2. O wyłączaniu zapory Windowsa było juź – wystarczy poszukać – pewnie słowa kluczowe w temacie zawarłeś ...
Żółty
Dodano
17.12.2005 15:36:38
Augen Auf
Dodano
17.12.2005 15:36:34
HRABIA
Dodano:
17.12.2005 15:32:44
Komentarzy:
8