Jak wyłączyc dzwięk klikniecia!!!

Temat jak wyżej.Nie mam pojęcia jak to zrobić bo gdy wchodzę w podfoldery to wkurza mnie ten dzwiek otwierania folderu a gdy słucham głośno muzyki to mnie to naprawdę wnerwia.Co zrobic z tym fantem xD Moze da sie to jakoś wyłączyć w Tweak UI? nie wiem gdzie pomocy!!

Odpowiedzi: 4

Rozumiem, że każdy Twój post w przyszłości mamy tak traktować, tak? Ok, przymknę tylko nieco - informacja może się jeszcze komuś przydać.
XanTyp
Dodano
26.08.2009 16:46:51
hehe szczerze to tam tez sprawdzałem i olałem to poszedłem na łatwiznę i tu napisałem sorry za kłopot :P dzieki i proszę o usuniecie tematu:P
pankracy1991
Dodano
26.08.2009 13:43:29
Menu Start -> Panel sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio -> Zakładka: dźwięki -> Wybierz sobie zdarzenie programu z listy i wybierz do niego dźwięk, albo brak. I po kłopocie.
XanTyp
Dodano
26.08.2009 10:48:12
Oczywiście, że się da. Poszukaj w Panelu sterowania opcji zwiazanych z dźwiękami i tam poszperaj. Może łatwiej będzie jak przełączysz widok na klasyczny i tam poszukaj czegoś w stylu "dźwięki systemowe". Dokładnie Cię nie naprowadzę bo w tej chwili korzystam z Visty a nie chce mi się włączać drugiego komputera tylko po to by to sprawdzić. Jeśli jednak sam nie dojdziesz - napisz, sprawdzę pod xp i napiszę Ci dokładnie jak to zmienić.
lukasz_z
Dodano
25.08.2009 23:12:02
pankracy1991
Dodano:
25.08.2009 16:56:28
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1