Jak wgrac nowy bios do nagrywarki ??
Mam problem ... sciagnolem bios do mojej nagrywarki (najnowszy jaki byl) i zastanawiam sie czy musz sciagnac poprzednie wersje czy wystarczy ze wgram najnowsz ?? dzieki z gory
Odpowiedzi: 6
Nie musisz.
Rebe:
Jeźeli to ta z podpisu to wystarczy uruchomić probram z poziomu windowsa i ....klikać ,a po zakończeniu operacji zrestartować komputer.
T
ale wczesniejszych Biosow nie musze instalowac ?? tylko ten najnowszy moge i wszystko gra ??
Rebe:
Seeker – Ty moze tajemnic mej alkowy – tfu – kuchni nie zdradzaj :wink:
:roll:
:wink:
Rebe:
A wszystko przez ten brak umiejętności obsługi p2p :wink:
No tak zawsze podejrzewałem źe miast peer to peer wolisz.. face to face :wink: :lol:
Seeker – Ty moze tajemnic mej alkowy – tfu – kuchni nie zdradzaj :wink:
Co mam napisac, źe :
miałem nagrywarkę CD przerobioną do takiej, jaką dysponuje Autor i źe mam DVD przerobioną do takiej jakiej zakup Autor planuje ?
Toź by wysźło, źe ja tylko te firmware'y przkeładam i nic innego nie robię :P
Nagrywa i nie iwdze powodu by miało być inaczej – tyle, źe w tej kwestii to mi się nawet za autoryteta robić nie chce, bo co ja tam wypalam ?
Jakieś zrzuty i odrzuty.
Co mam napisac, źe :
miałem nagrywarkę CD przerobioną do takiej, jaką dysponuje Autor i źe mam DVD przerobioną do takiej jakiej zakup Autor planuje ?
Toź by wysźło, źe ja tylko te firmware'y przkeładam i nic innego nie robię :P
Nagrywa i nie iwdze powodu by miało być inaczej – tyle, źe w tej kwestii to mi się nawet za autoryteta robić nie chce, bo co ja tam wypalam ?
Jakieś zrzuty i odrzuty.
Adams:
wlasnie ja chce wzbogacic nagrywarke o obsluge nowych nosnikow bo na niektore mi nie nagrywa :( dzieki za pomoc :D
musialm sie upewnic bo mam 15 lat :D
i zamierza w grudniu kupic nagrywarke DVD
Lite–On SOHW–832S ... co o niej sadzisz ?? z gory dzieki za koment :)
Moźe ja odpowiem za Rebego – pewnie polazł gdzieś, albo ekspress nastawia :)
Moźe napiszą tu Ci którzy ją posiadają, ja jednak polecam stronę gdzie znajdziesz i opis tej nagrywarki, a takźe test, i porównanie z innymi.
IMO Ci którzy ją mają i działa im bez problemów moga co najwyźej napisać, źe..... nagrywa, no chyba źe ktoś podobne testy w domowym zaciszu przeprowadza .
Na stronie http://cdrinfo.pl znajdziesz co Ci potrzeba , a na forum poczytasz o wszystkim co z nagrywaniem ma wspólnego.
wlasnie ja chce wzbogacic nagrywarke o obsluge nowych nosnikow bo na niektore mi nie nagrywa :( dzieki za pomoc :D
Strona 1 / 1