jak usunąć wyłącz komputer z menu start ?
jak usunąć wyłącz komputer z menu start,zmienic nazwe tej pozycji badz w ostatecznosci sprawic zeby sie nic nie dzialo po kliknieciu tej pozycji w menu. czy to mozna ustawic w rejestrze?
mam menu windowsa xp a nie klasyczne, a system z SP2
prosze o pomoc. b.pilna sprawa.
...kolejne pytanie bedzie jak uruchomic ponownie/wylaczyc komp z wiersza polecen a nie z menu start.
mam menu windowsa xp a nie klasyczne, a system z SP2
prosze o pomoc. b.pilna sprawa.
...kolejne pytanie bedzie jak uruchomic ponownie/wylaczyc komp z wiersza polecen a nie z menu start.
Odpowiedzi: 6
zgadza sie ale ja myslalem o tym okienku graficznym z "kwadracikami" wyloguj,stan wstrzymania, wylacz...
Świerk:
a czy jest mozliwosc wyswietlenia ekranu takiego jak po kliknieciu w wylacz komputer z opcja anuluj?
Taaaa, jest wystarczy po shutdown dopisac –i. Tylko wtedy usuwasz –t 00 i –f
oczywiscie dziala. dziekuje ponownie...
a czy jest mozliwosc wyswietlenia ekranu takiego jak po kliknieciu w wylacz komputer z opcja anuluj?
Albo zrób sobie skrót na pulpicie ze ścieźką:
Do wyłączania
Do uruchamiania ponownie
Do wyłączania
shutdown –s –t 01 –f
Do uruchamiania ponownie
shutdown –r –t 01 –f
dzieki :D zaraz sprawdzam!!!
1. Z Uruchom "regedit" i w HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
wpis: "NoClose"
wartosc: 1
2. Wpisz najpierw "cmd" a poznij "shutdown /?". Dowiesz sie jakie sa przelaczniki.
wpis: "NoClose"
wartosc: 1
2. Wpisz najpierw "cmd" a poznij "shutdown /?". Dowiesz sie jakie sa przelaczniki.
Strona 1 / 1