jak usunac pagefile.sys?

Probuje usunac duzy - 3,2GB - pagefile.sys z dysku C ale mi sie nie udaje probowalem ustawic mala wartosc 10MB, ustawiac na inny dysk, wylaczac wogole, usuwalem plik korzystajac z plytki bootowalnej i commandera z ntfsem zawsze efekt ten sam po restarcie winXp 3,2 GB pagefile na dysku C szlag mnie juz trafia bo nic nie dziala moze ktos z was mial podobny przypadek? w okienku pamieci wirtualnej mam przydzielone niestandardowe 10-10 dla dysku C a mimo to ponizej sterczy jak byk Aktualnie przydzielono: 3327 MB

Odpowiedzi: 1

[quote=phpcoder]Probuje usunac duzy - 3,2GB - pagefile.sys z dysku C ale mi sie nie udaje probowalem ustawic mala wartosc 10MB, ustawiac na inny dysk, wylaczac wogole, usuwalem plik korzystajac z plytki bootowalnej i commandera z ntfsem zawsze efekt ten sam po restarcie winXp 3,2 GB pagefile na dysku C szlag mnie juz trafia bo nic nie dziala moze ktos z was mial podobny przypadek? w okienku pamieci wirtualnej mam przydzielone niestandardowe 10-10 dla dysku C a mimo to ponizej sterczy jak byk Aktualnie przydzielono: 3327 MB [/quote] No to chyba (patrząc na to co napisałeś w temacie) Ci nie chodzi o to jak usunąć ten plik bo na to pytanie już sobie sam odpowiedziałeś (że usunąłeś z pozycji dos'a z obsługą ntfs) - nazwa tematu do zmiany bo wprowadza w błąd! Spróbuj zmienić rozmiar, zbootować, usunąć, odpalić win'a. Ale nie ustawiałbym na "10-10" (domyślam sie, że chodzi o min. rozmiar 10mb i max 10mb).
domin45670
Dodano
15.04.2008 23:30:58
phpcoder
Dodano:
15.04.2008 01:56:41
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1