jak usunąć napędy wirtualne?
Jak usunąć napędy wirtualne, które pozostały po deinstalacji alkohola?
Dlaczego nie daje się zainstalować alkohol?..wyświetla się komunikat by odinstalować poprzednią wersję, której nigdzie nie widać...nie ma teź po nim śladu w rejestrze ( po wpisaniu: alcohol, nic mi nie znajduje...
Dlaczego nie daje się zainstalować alkohol?..wyświetla się komunikat by odinstalować poprzednią wersję, której nigdzie nie widać...nie ma teź po nim śladu w rejestrze ( po wpisaniu: alcohol, nic mi nie znajduje...
Odpowiedzi: 7
Reg Cleanerem usuń wszystkie wpisy dotyczące Alcohol Soft,są chyba trzy .
niestety, nic nie pomaga :–(..chyba pozostaje mi polubić te wirtuale...tylko co z alcoholem???...jak zainstalować?....w rejestrze nie ma źadnych pozostałości po nim...chyba się poddam ;–)..moźe ktoś jeszcze coś poradzi?...będę wdzięczny...ale chyba tracę wiarę....
ERROR 5 raczej nie pomoźe,menager teź ,sam się z tym męczyłem chyba godzine :wink:
Xrs,zainstaluj Reg Cleanera ,wyszukaj wszystkie wpisy dotyczące Alcohola ,usuń i próbuj go zainstalować.
Xrs,zainstaluj Reg Cleanera ,wyszukaj wszystkie wpisy dotyczące Alcohola ,usuń i próbuj go zainstalować.
spróbuj moźe tak (zawsze jakieś szanse źe sie uda):
start ––> uruchom ––> subst X: /D ––> OK
gdzie X: to litera napędu do usunięcia
start ––> uruchom ––> subst X: /D ––> OK
gdzie X: to litera napędu do usunięcia
W menadźerze urządzeń spróbuj.
Ja teź miałem z tym problem i jedyne co udało mi się zrobić to usunąć z poziomu Alcohola,zostaje ponownie zainstalować i w opcjach :arrow: napędy wirtualne wybrać 0 i dopiero zdeinstalować Alcohola.
Teoretycznie powinny zniknąć po deinstalacji ale często tak nie jest.
Teoretycznie powinny zniknąć po deinstalacji ale często tak nie jest.
Strona 1 / 1