jak usunac banner na webpark?
Mam stronke na webpark i chcialbym pozbyc sie tego bannerka z wp do glosowania na którym jest napisane "Glosuj" i ktory jest standardowo dodawany do tych stronek. Czy ktos móglby mi powiedziec jak to usunac? :?: :?:
Odpowiedzi: 19
Macie rację, ale ja mam jedno pytanie na sam koniec:
Skąd fidelio Ty będziesz kopiował tę stronę :?: Bo ja nie wprowadzałem w błąd bo sam pisałem, jak to rozumiałem. Troche wyźej.
Skąd fidelio Ty będziesz kopiował tę stronę :?: Bo ja nie wprowadzałem w błąd bo sam pisałem, jak to rozumiałem. Troche wyźej.
Pawek:
Moźe i mógłby, ale nie jestem pewien, czy to nie koliduje z regulaminem forum...
Bez obrazy, ale jak nie jesteś pewien – zapytaj.
Robicie tu sobie chata OT :evil:
Przecieź na forum są moderatorzy i administratorzy i jeśli oni nie reagują, znaczy jest ok. A jeśli nie zauwaźyli tematu, to zamiast się tu przekomarzać niechby jeden czy drugi podesłał im na priva linka do tematu.
tyle ode mnie...
Wielkie dzięki Capadonna za opis jak usunąc ten bannerek. :D Jestem barzdo wdzieczny... Naprawde jestes Gość. 8)
Pawek dziwnie sie zachowujesz.. Pisałes mi ze nikt mi nie powie jak to usunac, bo to jest niezgodnez regulaminem. A jak cos jest niegodne z regulaminem tp pewnego rodzaju przestepstwo. :!: Cappadonna ma rację. Pawek, wprowdziles mnie w błąd, pomimo ze dobrze mnie zrozumiales.. :wink: A ja sprawdzalem regulamin centrum xp i nic nie znanalzlem zenie mozna takiej sprawy omawiać. :!:
Pawek dziwnie sie zachowujesz.. Pisałes mi ze nikt mi nie powie jak to usunac, bo to jest niezgodnez regulaminem. A jak cos jest niegodne z regulaminem tp pewnego rodzaju przestepstwo. :!: Cappadonna ma rację. Pawek, wprowdziles mnie w błąd, pomimo ze dobrze mnie zrozumiales.. :wink: A ja sprawdzalem regulamin centrum xp i nic nie znanalzlem zenie mozna takiej sprawy omawiać. :!:
Tu juź się nie rozchodzi o banerek, bo oczywistym jest, ze jak konto będzie na Republice to nie musi on być i go nie będzie samoistnie, bo JA wyszedłem z załoźenia, źe kolega mówiąc "przenieść" ma na myśli załoźenie nowego konta i skopiowanie z dysku swej strony, która była wcześniej na Webparku, na nowe konto. Więc samo pytanie o usuwanie dotyczy JESZCZE serwisu Webpark, za czym idzie jego regulamin – na ten temat się tutaj od początku rozpisuję jeśli chodzi o strony.
Natomiast druga sprawa, w tej chwili bierząca w tym temacie, toto źe wmamiasz mi, źe ja gdzieś w tym topicu na określenie całego tego 'procederu' uźyłem słowa 'przestępstwo', co jest bzdurą, a Ty notorycznie do tego powracasz jak bumerang.
Poza tym zarzucasz mi kolejną rzecz, mianowicie, źe przezywam ludzi od "pajaców"... Moźe dla Ciebie nie ma róźnicy między nazwaniem kogoś "pajacem", a powiedzeniem, źeby z siebie kogoś takiego nie robił, bo dla mnie jest znacząca.
Na sam koniec jeszcze dopiszę, źe nigdzie nie stwarzam problemów, a raczej staram się je rozwiązywać. Resztę przemilczę. Myślę, źe wszystko jasne, więc temat dla mnie skończony.
Natomiast druga sprawa, w tej chwili bierząca w tym temacie, toto źe wmamiasz mi, źe ja gdzieś w tym topicu na określenie całego tego 'procederu' uźyłem słowa 'przestępstwo', co jest bzdurą, a Ty notorycznie do tego powracasz jak bumerang.
Poza tym zarzucasz mi kolejną rzecz, mianowicie, źe przezywam ludzi od "pajaców"... Moźe dla Ciebie nie ma róźnicy między nazwaniem kogoś "pajacem", a powiedzeniem, źeby z siebie kogoś takiego nie robił, bo dla mnie jest znacząca.
Na sam koniec jeszcze dopiszę, źe nigdzie nie stwarzam problemów, a raczej staram się je rozwiązywać. Resztę przemilczę. Myślę, źe wszystko jasne, więc temat dla mnie skończony.
To ja ci po polsku wytłumaczę, źe swoim pierwszym postem poparłem kolegę fidelio w jego stwierdzeniu skierowanym do ciebie. Jeśli tego nie zrozumiałeś (logiczne zdanie– nie określające tego, źe "ty twierdzisz źe to przestępstwo") to po jakiego... się odzywasz? Nie wiesz o co chodzi z tym banerem i nazywasz ludzi piszących posty niosące rozwiązanie problemu "pajacami", robisz problem ze słowa "przestępstwo", zadajesz kolejne zbędne pytanie (nabijając posty). Na tym polega twoja działalność na forum? Na kolejne bzdurne pytania nie mam zamiaru odpowiadać, bo wtedy dopiero mogę z siebie zrobić pajaca...
A z tym banerem na webparku: koleś chce się go pozbyć z kodu źródłowego strony, gdyź jak wspomniał nie będzie juź ona naleźała do konta webpark tylko republiki (gdzie regulamin webparkowski nie sięga). Ciekawe czy to zrozumiałeś...
A z tym banerem na webparku: koleś chce się go pozbyć z kodu źródłowego strony, gdyź jak wspomniał nie będzie juź ona naleźała do konta webpark tylko republiki (gdzie regulamin webparkowski nie sięga). Ciekawe czy to zrozumiałeś...
Nie rozumiesz po polsku :?: Pytam Cię PO RAZ TRZECI. Gdzie ktoś napisał, źe to coś jest przestępstwem (a nie gdzie była o nim mowa w jakimkolwiek znaczeniu, czy coś podobnego). Ty mi juź drugi raz przytaczasz cytat, gdzie kolega fidelio przekonuje mnie, źe to nie jest 'przestępstwem', czyli cytat dokładnie odwrotny niź ten oczekiwany... Przestań robić z siebie pajaca :!: :?
W świetle regulaminu darmowych kont na Webparku ten kod jak najbardziej NIE JEST zbędny.
Cappadonna:
Po drugie jak ktoś wie jak usunąć zbędny kod na stronie...
W świetle regulaminu darmowych kont na Webparku ten kod jak najbardziej NIE JEST zbędny.
Jeśli juź tak bardzo ci zaleźy źeby się dowiedzieć gdzie była mowa o "przestępstwie" to ponowie cytat, który (zapewne przeoczyłeś) podałem w poprzednim poście
fidelio:
Pawek wydaje mi sie ze nie koliduje. To przeciez zadne przestępstwo.
Twoja interpretacja, Cappadonna – mnie nic do niej.
Jednak ponawiam pytanie:
Gdzie ktoś napisał, źe to jest przestępstwo :?: Słucham...
Jednak ponawiam pytanie:
Gdzie ktoś napisał, źe to jest przestępstwo :?: Słucham...
Pawek:
Po pierwsze nikt nie napisał, źe to przęstepstwo.
fidelio:
Pawek wydaje mi sie ze nie koliduje. To przeciez zadne przestępstwo.
Nikt nie pisał??
Pawek:
Po drugie nie wszystko co się wie, moźna przekazywać innym, jednak jak ktoś mało wie, to juź na to nie patrzy i pisze wszystko...
Po drugie jak ktoś wie jak usunąć zbędny kod na stronie to niech napisze jak to zrobić, a jak nie wie to niech lepiej nie prawi o regulaminach które dotyczą "linków do stron z crackami"
Po pierwsze nikt nie napisał, źe to przęstepstwo.
Po drugie nie wszystko co się wie, moźna przekazywać innym, jednak jak ktoś mało wie, to juź na to nie patrzy i pisze wszystko... :twisted:
Ja juź nie ingeruje dalej co zrobicie z tym kodem...
Po drugie nie wszystko co się wie, moźna przekazywać innym, jednak jak ktoś mało wie, to juź na to nie patrzy i pisze wszystko... :twisted:
Ja juź nie ingeruje dalej co zrobicie z tym kodem...
A ja ci z przyjemnością odpowiem, bo to bzdura, źe usunięcie tego banera od głosowania ze strony głównej to przestępstwo! Bez sensu jest odpowiadać gościowi na pytanie kompletnie nie znając się na rzeczy! To nabijanie spamu!!! niepotrzebne nikomu posty, źeby tylko podbić sobie statystyki! Co to za bzdura, źe "nikt ci nie odpowie"? Ze śmiechu nie mogę :lol:
Odpowiedź do pytania:
Usuń z tagów html te dwa które są na samej górze:
nazwa_webpark_pliki/gemius.js" type=text/javascript>
nazwa_webpark_pliki/popupnf_f.js"
type=text/javascript>
Zapisz i po sprawie!
Pozdrawiam
Odpowiedź do pytania:
Usuń z tagów html te dwa które są na samej górze:
nazwa_webpark_pliki/gemius.js" type=text/javascript>
nazwa_webpark_pliki/popupnf_f.js"
type=text/javascript>
Zapisz i po sprawie!
Pozdrawiam
fidelio:
A poza tym... Czy ja chce linka, albo cracka??? A co ja tu mam krakowac? :?:
Przypomnę o czym topic:
fidelio:
Mam stronke na webpark i chcialbym pozbyc sie tego bannerka z wp do glosowania na którym jest napisane "Glosuj" i ktory jest standardowo dodawany do tych stronek. Czy ktos móglby mi powiedziec jak to usunac?
8) Luzik, ja Ci się staram jedynie wytłumaczyć, źe raczej nikt Ci tutaj tego nie napisze, nawet jak się da usunąć ten banerek.
POZDRO.
Pawek bardzo niedaleko to wcale nie juz... Prawo ma to do siebie ze scisle to okresla. Wiec jezeli nie zostało stwierdzone jednoznacznie, to nie jest to niezgodne z prawem hehe. :)
fidelio:
Pawek w regulaminie forum nie zauwazylem zeby cos takeigo bylo zabronione??? Niby gdzie? :?:
A nawet jest podkreślone:
Zamieszczania linków do craków,...
Crack to określenie małego programu komputerowego lub tekstowych instrukcji, słuźących do łamania programowych zabezpieczeń komercyjnego oprogramowania.
Stąd juź niedaleko do tego co Ty chcesz. Dla mnie to nawet bardzo niedaleko...
Poza tym jeszcze na tym forum prócz regulaminu obowiązuje polskie prawo...
Pawek w regulaminie forum nie zauwazylem zeby cos takeigo bylo zabronione??? Niby gdzie? :?:
Pawek ale jak nie bede na webparku tylko innym serwerze no to jak do disak to jest złamanie regulaminu? Majac konto na republice nie musze miec banera webpark prawda? :?:
Łamanie regulaminu zarówno tego forum jak i kont www na webparku...
Pawek wydaje mi sie ze nie koliduje. To przeciez zadne przestępstwo. :idea: A ja swoja stronę bede niedługo chciał przeniesc na republike i dlatego chce usunac ten bannerek. :idea: Dopóki bede na webpark to mi nie przeszkadza. Ale konczy mi sie pojemnosc konta i dlatego chce sie przeniesc.
Moźe i mógłby, ale nie jestem pewien, czy to nie koliduje z regulaminem forum...
Strona 1 / 1