Jak ustawic neo+ plz help

Mam taki problem ze nie wiem jak mam ustawic neostrda zeby dziala bez tego oprogramowania TP, bo ono strasznie znalnia mi prace komoputera.A wiec konfigoruje tak:
Ustawiam polaczenie szeroko pasmowe, wyskakuje okno w ktorym wpisuje nazwe uzytkownika, i haslo, nic wiecej nie robie przy probie polaczenie wyskakuje mi okno jeszcze jedno z wpisanie nazwy i hasla wpisuje wszystko tak jak mam wydrukowane na kartce z TPi wyskakuje mi blad:
bład 769 określone miejsce docelowe nie jest osiągalnez plyty neostrady instaluje tylko sterowniki do modemu prosze pomozcie

Odpowiedzi: 4

Shpak:
A ja mam cały czas błąd "komputer zdalny nie odpowiada:(((.Co robić??

przez tydzień na poczatku instalacji mialem to samo..... jesli tobie prawidłowo zestawia polączenie, to jest ich błąd wynikajacy najprawdopodobniej z jakiejś usterki portu.... u mnie w mieście w okresie boomu ,gdy były te ich pierwsze promocje taki problem mialo kilkanascie osób,aź wreszcie pomolestowałem kumpla z TPSA,który zadzwonił gdzieś dalej "po lini słuzbowej" i dopiero zareagowali.... dzwoń na tą ich śmieszna infolinie i męcz ich !! :lol:
mcgregor99
Dodano
16.02.2004 17:01:53
A ja mam cały czas błąd "komputer zdalny nie odpowiada:(((.Co robić??
Shpak
Dodano
14.02.2004 01:46:02
ok wielki dzieki Herne :)
Mastero
Dodano
13.02.2004 17:37:13
Witam
Tu masz opisane krok po kroku jak utworzyc połączenie szerokopasmowe:http://neostrada.info/instalacja.php
Pozdrawiam
Herne
Dodano
13.02.2004 16:49:21
Mastero
Dodano:
13.02.2004 16:02:58
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1