jak uruchomix xp –– na dwuch plytach glownych .

1. juz kilak razy mi sie zdarzylo ze winows xp po przeniesieniu dysu na inna plyte glowna nie dzialal ( zawieszal sie ) –– zarwno w trybie normalnym jak i awaryjnym .

2. ktos mi kiedys poradzil zeby przed takimi przenosinami zrobi 'uaktualnienie' ( opcjia w instalotorze windowsa ) –– potem przelozyc dysk ( po pierwszym wylaczeniu kompa ) –– i dokonczyc uaktualnienie na drugim kompie –– no ale takie podejscie jest trasznie meczace –– a jezeli taki dysk bedzie sie przekladalo kila razy to juz wogole nie wchodzi w gre .

3. jak z pozimou konsoli naprawic system ???–– prawdopdobnie chodzi o ponowne skonfigurowanie steronikow ––i sysem juz powinien prawidlowo dzialac .

Odpowiedzi: 3

Nie to "napraw" – dopiero po zaklepaniu licencji wybierz naprawę.
Rebe
Dodano
07.10.2005 14:22:43
Seeker:

Ad3 nie z poziomu konsoli IMO ale zwyczajnie z poziomu uruchomionego Instalatora, opcję napraw wybierasz , sterowniki , programy zainstalowane powinny działać bez przeszkód

no wlasnie uruchamia m instalatora–– wybieram napraw istniejaca instalacjie i kieruje mnie do konsoli –– i nie wiem co dalej w tej konsoli robic .

mam taie plty
a) PCChips
b) Asrock
c) Asrock –– troszke inna od tej powyzej
d) gigbabyte

i teraz jak zainstaluje winde na plycie b ,c,d to pomiedzy tymi plytamia moge dysk przezrzucac i system budzi sie rozpoznanje nowy sprzet i wszytko gra . na tomiast nie moge uruchomic system na plycie a .

jak zainstaluje windows xp na plycie a –– to nie wchodzi w gre podpinania dysku do plyt b , c , d
webmajsterek
Dodano
07.10.2005 13:37:12
Ad1 I prawidłowo się zachował
Ad2 sensu tego działania jakoś nie widzę
Ad3 nie z poziomu konsoli IMO ale zwyczajnie z poziomu uruchomionego Instalatora, opcję napraw wybierasz , sterowniki , programy zainstalowane powinny działać bez przeszkód
Seeker
Dodano
05.10.2005 20:21:41
webmajsterek
Dodano:
05.10.2005 20:12:02
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1