Jak uprzykrzyć życie nielubianej osobie?

Sprawa jest! Trzeba mi dobrego sposobu jak uprzykrzyć używanie kompa dla takiej jednej osóbki. Chodzi o brata mojej dziewczyny. No jest taki głupi, ze szok! Co do niej przyjadę ten głupek odłącza nam neta. Ostatnio wbił się pod biurko, gdy siedziałem przy kompie i rozerwał kabel… Oczywiście poskręcałem kabelki i śmigałem dalej. To ta inteligiętna bestia poszła do kumpla (do niego biorą neta) i teraz kumpel odłącza neta jak ja jestem. No i teraz, co mogę zrobić żeby uprzykrzyć mu korzystanie z kompa i oczywiście żeby od razu nie było wiadomo, że ja to zrobiłem? Na razie przestawiłem dysk w PIO… niech mu trochę pozamula. Typ nie jest zbytnio kumaty wiec myślę, że nie dojdzie do tego, aby przestawić na DMA. Ogólnie mam pełny dostęp do kompa. Liczę więc, że pomożecie mi . Czekam na Wasze pomysły :D Dodam, że ma Windowsa XP :P

Odpowiedzi: 2

[quote=MaximusIQ]...Co do niej przyjadę ten głupek odłącza nam neta. Ostatnio wbił się pod biurko, gdy siedziałem przy kompie i rozerwał kabel… Oczywiście poskręcałem kabelki i śmigałem dalej. [/quote] A Ty do niej przyjeżdżasz po co? Do komputera? Lepiej więc do kafejki się udać - będzie taniej ;-) Na serio zaś, jest tyle innych sposobów spędzania czasu z bliską osobą, aniżeli siedzenie przed monitorem...
Anathema
Dodano
15.03.2008 11:03:25
Pomysłów nie spodziewaj się bo forum pomocy a nie szkodzeniu służy. Problemy z bratem dziewczyny w inny sposob rozwiązuj (np porozmawianie z rodzicami dziewczyny)
Żółty
Dodano
15.03.2008 10:55:12
MaximusIQ
Dodano:
15.03.2008 02:34:26
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1