Jak umieścić screen

Chciałbym umieścić screen na jakimś serwerze ale nie wiem od czego zacząć np: wciskam Alt i Print Scrn mam obrazek i teraz chciałbym go umiećić na serwerze ale nie wiem jak to zrobić, czy trzeba sie rejestrować itp. Kto moźe mi to wytłumaczyć. Z góry thk.

Odpowiedzi: 4

albo jesli nie znasz sie na ftp to polecam www.250free.com tam masz menager file i wysyłasz pliki ze stronki prosto 8)

a jesli chcesz pokazac plik np na paru forach to uzyj [img] pisalem wyzej co i jak kazde forum praktycznie ma mozliwosc wyswietlania obrazów z innych serwerów ..ale radził bym dopasowac rozmiar obrazka do wielkosci cos max kolo 480x zeby sie zabardzo nie rozjechalo forum hehe bo to nieprzyjemny widok ,jesli chcesz go wklejać na forum i np dodac linka do orginalnej wielkosci
Longi
Dodano
30.08.2004 03:06:32
Potrzebujesz do tego total commandera.Tam wybierasz Siec–>FTP polaczenie–>nowe polaczenie
wpisujesz w sesji cokolwiek, nazwa hosta to ftp.tam gdzie masz konto, nick to podajesz nick, haslo to wiadomo i zaznaczasz uzyj trybu pasywnego.
theboss78
Dodano
30.08.2004 02:53:30
Załozyłem konto na podanej stronie ale nie wiem jak wysłac mój plik, plik ten chciałbym pokazac takźe na innym forum.
Robert24
Dodano
30.08.2004 02:49:47
Robert24:
Chciałbym umieścić screen na jakimś serwerze ale nie wiem od czego zacząć np: wciskam Alt i Print Scrn mam obrazek i teraz chciałbym go umiećić na serwerze ale nie wiem jak to zrobić, czy trzeba sie rejestrować itp. Kto moźe mi to wytłumaczyć. Z góry thk.

nie zabardzo rozumiem :? gdzie sie rejestrowac ,na jakim serwerze chcesz umiescic ten screen :?: jesli chcesz dodac screena do swojego postu tutaj ,ale na zewnetrzym serwerze to np zakladasz sobie konto na www.free.of.pl pozniej wysyłasz tam plik robisz linka do pliku i umieszczasz linka w ,lub dodajesz jako załacznik ..nie wiem dokladnie o co Ci chodzi ,ale mysle ze takie info wystarczy ..napisz cos wiecej to powiemco i jak glebiej 8)
Longi
Dodano
29.08.2004 19:01:50
Robert24
Dodano:
29.08.2004 18:48:52
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1