jak to wyłączyć???????????
zapodajcie instrukcje jak wylaczyc ta strone powitalna w win xp chodzi mi o to gdzie sie klika imie.pliska o pomoc
Odpowiedzi: 3
neo_mx:zapodajcie instrukcje jak wylaczyc ta strone powitalna w win xp chodzi mi o to gdzie sie klika imie.pliska o pomoc
Witam.
Kliknij "Start >> Ustawienia >> Panel sterowania >> Konta użytkowników" i w nowo otwartym oknie kliknij "Zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników" i odznacz obie opcje.
Pozdrawiam.
Jeśli możesz to pisz jaśniej , bo nic nie można się dowiedzieć z twoich wypowiedzi i cięzko ci pomóc??!! Myśle,że chodzi ci o wybieranie użytkownika?? Tak rozumiem twoja wypowiedź. Jeśli o to chodzi to odp.
zapraszamy, wrzuc do wyszukiwarki - dział Windows XP.
-
Chyba "ekran powitalny albo "autologowanie" byłoby właściwszym słowem kluczowym<br><span>neo_mx</span>, potrafisz konkretniej nadawać tytuły tematom oraz umieszczac je w odpowiednich działach?<br>
-
<P>hehe spoko,jestem poczatkujacy,zrozumcie,nasepnym razem postaram sie umieszczac wszystko na wlasciwym miejscu.</P>
Strona 1 / 1
dzieki wielka za pomoc wkoncu to wylaczylem bo zawsze musze kliknac i czekac az polaczy sie z netem a tak miedzy czasie moge juz wyskoczyc po cos do picia i jak wroce to tylko surfowac