Jak to usunąć
Siemanko mam takie dziadostwa co nie chcą sie z listy usunąć bo wyskakuje (jak w załącznikach) powidzcie co najlepiej zrobić albo czego najłatwiej urzyć aby jakoś to ładnie wyglądało
Odpowiedzi: 6
Dziękówka Pawek coś się natentegowało w Documents and Setting skopiowałem skrót z system32 wkleiłem, wyskoczyło poinformowanie czy chce zastąpić (tak)i juź wszystko działa elegancko chodzi :wink: jeszcze raz podziękowanie :)
Moźe to wina jedynie skrótu, który tak naprawdę nie prowadzi do Notatnika. Weź sprawdź, czy jak uruchomisz Notatnik bezpośrednio z %SYSTEMROOT%System32 to będą podobne problemy.
Stało sie coś takiego źe jak dam Start–––>programy––––>akcesoria to ikonka notatnika wygląda jak w załączniku nie wiem co sie stało bo przecieź nic nie ruszałem a te błedy wyglądają jak by ktoś go usunął. Po kliknięciu w notatnik wyskakuję błąd w wyźej zamieszczonym poście. Wiecie moźe jak to naprawic nie instalując na nowo Windy
Ale co z tym Notatnikiem i tym screenem :?:
Dziękówka GTA juź rozwiązałem teraz jakoś poćwicze z adobe. ale mam jeszcze jeden problem który naprawde nie wiem z jakiej przyczyny powstał a mianowicie biedny notatnik
1. – usuń program/gre ręcznie, a następnie wyczyść rejestr oraz uzywając regcleanera czy innego jv16 usuń zbedne wpisy z "dodaj/usuń' programy.
2. Po konsultacji z Yoda–ą, jako Miszczem w kwestiach Intela biegłym osmielam się zaproponowac doinstalowanie IAA ( Intel Application Accelerator ), które to dząlanie daje szansę roziwązanai problemu.
2. Po konsultacji z Yoda–ą, jako Miszczem w kwestiach Intela biegłym osmielam się zaproponowac doinstalowanie IAA ( Intel Application Accelerator ), które to dząlanie daje szansę roziwązanai problemu.
Strona 1 / 1