Jak to się nazywało????

Bardzo proszę o pomoc... Moźe WY pamiętacie... ja za źadne skarby nie mogę sobie przypomnieć nazwy – piosenki... Chodzi o lightowy house[racze]... Dokładniej o teledysk w którym pewnien gostek [ jest on afroamerykaninem ] rozkłada przed jakimś barem mate i zaczyna na niej tańczyć róźne wygibasy... Ogólnie piosenka mówi o miłości, o tym źe gostek tyle tańczył źe odeszła od niego kobieta [ czy coś w tym stylu ]...na końcu i tak wraca do niego of corse :D:D:D:D Bardzo proszę o pomoc!!! jeśli KTOŚ COŚ kojarzy to niech pisze!!! Bardzo mi zaleźy na tym "kawałku". Pozdrawiam!!!

Odpowiedzi: 5

nikoo
Dirty Vegas – "days go by";
jest tez wersja akustyczna wykonywana przez ta sama grupe!
interesuje sie muzyka rockowa, ale obok takich smaczkow obojetnie nie przechodze;
pozdrawiam

WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę teraz spać spokojnie... i must get this song :twisted: :twisted: :twisted:
MaximBoskov
Dodano
01.05.2004 14:41:32
Dirty Vegas – "days go by";
jest tez wersja akustyczna wykonywana przez ta sama grupe!
interesuje sie muzyka rockowa, ale obok takich smaczkow obojetnie nie przechodze;
pozdrawiam

kazaa – 3,37mb i akustyczna 3,14mb
nikoo
Dodano
01.05.2004 14:10:23
Niestety nie wydaje mi się bym sobie przypomniał ale wiem o jaki ci chodzi teledysk, koleś w niebieski dresie tańczy breka na scenie przed jakimś barem gdzie siedzi koleś który własnie coś tam czasami śpiewa, ten koles którzy tanczy robi się starszy i tańczy dalej taki pod szelkami. Jak widzisz wiem o co chodzi ale jeśli mam ci pomóc to moźe zapytaj tutaj –> www.videoclips.pl
Tomi!
Dodano
01.05.2004 01:06:53
Wiem o co ci chodzi, widziałem ten teledysk natomiast teraz trudno mi przypomnieć nazwe........hmmmm jak se przypomne to dam ci znać.

byłbym zobowiązany :D.
MaximBoskov
Dodano
30.04.2004 19:19:31
Wiem o co ci chodzi, widziałem ten teledysk natomiast teraz trudno mi przypomnieć nazwe........hmmmm jak se przypomne to dam ci znać.
Tomi!
Dodano
30.04.2004 17:53:26
MaximBoskov
Dodano:
29.04.2004 11:47:58
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1