JAK TO JEST Z NEOSTRADA ??
Mam pytanie jestem aktuyalnie w sieci LAN ,podkreślam źe przedwewszystkim uźywam neta do ściagania róźnych rzeczy z emule,kazaa,torrenta ,jeszcze niedawno wszytsko ładnie chodziło emule 30kbs torrent 30kbs MAM ZEWNETRZNE IP a ostatnio admin poblokował prawie
calkowicie porty na te programy mówi ze tylko troche a tu masakra z emule max mam 4kbs torrent tez ledwo źyje .CZYLI PRAKTYCZNIE NIEMAM DOSTĘPU DO P2P.
Mam zamiar załoźyć neo ale mam pytanie jakie macie predkosci na NEO w takci programach Emule,kazaaa.torrent
CZY NEOSTRADA JEST RZECZYWISCIE TAKA SZYBKA JAK JA REKLAMUJĄ CZY WCISKJĄ KIT ???
calkowicie porty na te programy mówi ze tylko troche a tu masakra z emule max mam 4kbs torrent tez ledwo źyje .CZYLI PRAKTYCZNIE NIEMAM DOSTĘPU DO P2P.
Mam zamiar załoźyć neo ale mam pytanie jakie macie predkosci na NEO w takci programach Emule,kazaaa.torrent
CZY NEOSTRADA JEST RZECZYWISCIE TAKA SZYBKA JAK JA REKLAMUJĄ CZY WCISKJĄ KIT ???
Odpowiedzi: 5
a moze ktos wie jak neostrada sprawuje sie w Gorzowie Wlkp. bo generalnie nie ma tutaj za wiele do wyboru....Sa multimedia ale przy pakietach 512 i 768 sa ograniczenia na ilosc pobieranych danych :( z łączem radiowym jest problem bo lokalizacja bloku nie jest w najlepszym miejscu do zaloźenia anteny :(
Na Kazie sa bardzo ładne transfery na neo+. :) Ale emule idzie kiepsko. :cry:
Jak niedaleko od Katowic, to nie powinno być źle.
mieszkam w Pszczynie to jest pomiędzy Katowicami a Bielskiem
Jest tak szybka jak wskazują na to jej parametry, tyle źe te programy P2P będą wymagały drobnej rekonfiguracji, by działały na niej optymalnie, być moźe będzie potrzebna ich zmiana na nowsze/inne wersje, jak choćby w wypadku eMule.
W kaźdym razie są w Polsce regiony, gdzie problemy z NEO+ występują i nie moźna tam osiągnąć maksymalnych moźliwych transferów... Napisz, gdzie mieszkasz, a się wszystko wyjaśni...
W kaźdym razie są w Polsce regiony, gdzie problemy z NEO+ występują i nie moźna tam osiągnąć maksymalnych moźliwych transferów... Napisz, gdzie mieszkasz, a się wszystko wyjaśni...
Strona 1 / 1