jak sprawdzic port
Czesc
Nie wiem jak sprawdzic port na ktorym mi chodzi DC++. Ktos moze mi powiedziec? :?
Nie wiem jak sprawdzic port na ktorym mi chodzi DC++. Ktos moze mi powiedziec? :?
Odpowiedzi: 7
Zainwestuj w CHIPA 11/2004 i poczytaj o P2P moźe trzeba zmienić program do sciągania plików,aby ominąć admina sieci.
Seoreh:
czyli jednym słowem jeźeli admin zablokował porty 1412 i 2412 do d...?? :/
wrrrrrrr...:[
proszę, podajcie jakieś programiki/sposoby aby uprzykrzyć źycie takiemu "aDMINOWI"??
Uprzykrzyc mu zycie mozesz nachodzac go i probujac go naklonic
Ew. jakis maly strajk głodowy badz okupacja mieszkania :mrgreen:
Tylko tyle mi przychodzi do głowy bo innych sposobow nie przewiduje ze otrzymasz
czyli jednym słowem jeźeli admin zablokował porty 1412 i 2412 do d...?? :/
proszę, podajcie jakieś programiki/sposoby aby uprzykrzyć źycie takiemu "aDMINOWI"??
DC nie siedzi na porcie, tylko łączy się do hubów na jakichśtam portach. Ten port jest na końcu adresu huba po dwukropku, a jeśli go niema to port jest losowy. Połączenie do kaźdego usera teź wiąźe się z otwarciem nowego portu, moźna wszystko obadac programem Netmon.
W opcjach DC moźesz wpisać numer portu na jakim ma się łączyć do hubów i userów, jeśli wpiszesz to DC będzie uźywał tylko tego portu, ale nie połączysz się do źadnego huba który ma numer portu wpisany w adresie (jeśli ten port jest inny niź wpisałeś)
W opcjach DC moźesz wpisać numer portu na jakim ma się łączyć do hubów i userów, jeśli wpiszesz to DC będzie uźywał tylko tego portu, ale nie połączysz się do źadnego huba który ma numer portu wpisany w adresie (jeśli ten port jest inny niź wpisałeś)
Ladnie. Dostalem caly ekranik IP i portow, ale jak rozpoznac ktory to ten moj "nieszczesny programik" ??
Ladnie. Dostalem caly ekranik IP i portow, ale jak rozpoznac ktory to ten moj "nieszczesny programik" ??
Wpisujac np w Wierszu polecen komende "nestat –noa" w momencie kiedy chodzi ten nieszczesny program albo odwiedzajac jakas strone poswiecona DC++ i przegladajac ichni FAQ. DOmyslnie bodajze na 1412, ale i na 2412, itd rowniez.
Strona 1 / 1