Jak sprawdzić jakie mam kodeki w systemie.

Witam.
Ostatnio miałem problemy z kodekami w XP.
Nie wie ktosik jak moge sprawdzić jakie mam wrzystkie kodeki(audio,wideo) zainstalowane w systemie????
Oraz wiem źe to nie w tym dziale ale chciałbym wiedzieć jaki PACK lub cosik podobnego zawiera wrzystkie nie zbedne kodeki video do prawidłowego odtwaźania filmów(kaźdego filmu!!!)oraz kodeki audio w których znajdują sie podstawowe kodeki i dotego kodek QT(QuitTime).

Odpowiedzi: 3

mettal:
Jesli chodzi o pakiet kodekow, to chyba nie ma wiekszj paczki niz K–Lite Codec Pack Mega, zawiera praktycznie wszystko. Uzywam od ponad pol roku i z zadnym formatem video, czy audio nie mialem problemow.

Co do tego jakie masz kodeki w systemie, mozesz sprawdzic naprzyklad programikiem GSpot lub Sherlock. oba znajduja sie w pakiecie K–Lite Mega np.

Zgadzam sie , ja teź urzywam tych kodekow jedne chyba z najlepszych :D :D Polecam.. 8)
Expert
Dodano
20.09.2005 11:18:55
Jesli chodzi o pakiet kodekow, to chyba nie ma wiekszj paczki niz K–Lite Codec Pack Mega, zawiera praktycznie wszystko. Uzywam od ponad pol roku i z zadnym formatem video, czy audio nie mialem problemow.

Co do tego jakie masz kodeki w systemie, mozesz sprawdzic naprzyklad programikiem GSpot lub Sherlock. oba znajduja sie w pakiecie K–Lite Mega np.
mettal
Dodano
19.09.2005 00:57:54
Gorąco polecam http://www.underpl.org/main.php?d=1&cat=43&dfile=396 , mi na tych wszytko działa.
A jakie masz kodeki :?: .
Jasnowidzem nie jestem ale zawsze moźesz spojrzeć na dodaj/usuń programiki, no chyba wiesz co instalowałeś :?: .
Tomasz16
Dodano
18.09.2005 22:54:37
Anaxdin
Dodano:
18.09.2005 21:50:19
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1