jak sprawdzić ilość mb cache na dysku
mam dysk, który zakupiłem na jedej ze stron i ne weim czy mnie nie okantowali i mi nie dali 2b cache zamiast 8 jak to sprawdzić :D :D :D :D :D :D :wink: :?
Odpowiedzi: 11
Wynik taki jak u ciebie jest jak najbardziej normalny. Przy takich arametrach kopiowanie filmu nie powinno trwać ani dłuźej ani krócej. Po za tym ilość cache moźna odczytać z obudowy dysku. To najbezpieczniejsza metoda.
Co znaczy zalezy jaki film ? :shock:rybka_kuba:
Zalezy jaki film
Jesli polski do dluzej niz amerykanski ? O czym Ty piszesz rybka ? Wpieprzasz sie do kazdego posta nie majac nic do powiedzenia a wrecz piszesz bzdety i uwazasz, ze to co napiszesz trzyma sie kupy ? Pomyliles chyba czat z forum.
To samo tyczy sie – mefista, dami, pbartka i innych. Kazde wasze stwierdzenie typu: a ja mam tak, a u mnie chodzi dobrze, itd, bedzie usuwane. Od tego jest PW, lub ewentualnie dostepne dla kazdego komunikatory.
I nie probujcie ponizej sie tlumaczyc, bo o waszym postepowaniu pisano juz wczesniej w innych miejscach. Do Was to jednak nie dociera.
Zalezy jaki film, ale umnie dluzej.pbartek:
i mam jeszcze pytanie ile powinno kopiować film(700mb)z jedej partycji na drugą,gdy ma 8mb cache to przesył danych to 683,2 mits a mi kopiuje z jedej na druga około 1 minute to duźo czy mało. A ile wam kopiuje :lol: :lol: :? :? :? :?
i mam jeszcze pytanie ile powinno kopiować film(700mb)z jedej partycji na drugą,gdy ma 8mb cache to przesył danych to 683,2 mits a mi kopiuje z jedej na druga około 1 minute to duźo czy mało. A ile wam kopiuje :lol: :lol: :? :? :? :?
thanks sprawdziłem i mam 8 mb cache to mi pomogło jescze raz dzięki 8) :D :D :D
ale tam nie moge znaleźć źadnych informacji o mooim dysku :? :?
thanks very thanks zara go sciagne :lol: :lol: :lol:
Aida to taki programik co pokazuje róźne ciekawe rzeczy na temat kompa
http://www.aida32.hu/aida32.php
http://www.aida32.hu/aida32.php
Co to jest Aida magazyn??? jakiś program masz moźe link bede ci bardzo ciękwał z link :lol: :lol:
AIDA prawdę ci powie.
W aidzie magazyn/ata/zaznaczasz dysk – pole bufor tam będzie wielkość w megabajtach.
W aidzie magazyn/ata/zaznaczasz dysk – pole bufor tam będzie wielkość w megabajtach.
Strona 1 / 1