Jak sprawdzić co robił uźytkownik.

Witam
Jak sprawdzić co robił uźytkownik, uruchamiane programy, otwierane strony www. itp?

Odpowiedzi: 3

Nie chciałbym być bezczelny, ale wydaje mi się, źe powinieneś zmienić forum, bo tu raczej nie uzyskasz takiej odpowiedzi. Zbyt duźa panuje tu cenzura. Pewnie podawanie linków do innego polskiego forum dyskusyjnego teź będzie wycięte, dlatego jak chcesz wiedzieć to napisz do mnie i ci podam. Sam interesowałóem się kiedyś takim problemem i chłopaki z konkurencyjnego forum mi pomogli. Tam jest dosłownie wszystko i nie ma cenzury. Cracki, seriale, linki i inne bajery, no po prostu wypas. Tutaj np. dostałem e–mail i twój post był w rubryce "Najnowsze wątki" więc od razu wszedłem z myślą źe moźe czegoś nowego się dowiem. Nie dość źe w tym poście nic nie ma to jeszcze wysyłają ludziom e–mailem linki źeby moźna było od razu wejść i przeczytać – pytanie tylko co tu czytać. Jakąś beznadziejną adnotację Admina. Koledzy podpatrzcie na inne fora które mają kilka tysięcy uźytkowników (i to nie byle jakich expertów), forum istnieje juź kilka lat i jakoś nikt nie ma problemów z prawem z powodu podawania linków do cracków, seriali no i przede wszystkim programów, które mogą być przydatne.

Ja np. potrzebowałem taki program by sprawdzić co robi mój dzieciak jak mnie nie ma w domu a on siedzi na necie. O ryzyku korzystania z internetu przez dzieci chhyba nie muszę pisać. DLaczego od razu keyloggery? Są legalne programy do tego typu spraw. Ale o tym nikt nie raczył poinformować autora tego postu. Wyrazy współczucia. Pozdrawiam i źyczę sukcesów w dalszym istnieniu.
Byk_21
Dodano
12.04.2005 22:54:25
Zainstaluj sobie taki program:
Xxxxxxxxx 3.2 >>
http://www.xxxxxx.xx/downloads.html

Nie podawaj prosze nazw keyloggerow i linkow do nich. Nie pomagamy tutaj podgladac w ten sposob innych.

EL NINO
marcello
Dodano
12.04.2005 00:25:39
1. Spytać go.
2. "Inspekcja" w pomocy systemu.
Rebe
Dodano
10.04.2005 21:06:02
mms
Dodano:
10.04.2005 19:40:09