Jak skopiować ulubione
mam problem bo wkradl sie wirus i jak probuje skopiowac folder Ulubione na inna partycje to mi sie robi reset kompa. Probowalem juz w trybie awaryjnym ale nie chce sie komp w tym trybie uruchomic.. probowalem w wierszu polecen ale rowniez nastapil reset... A jak pod Dosem skopiowac taki katalog np. na dysk D? Chodzi mi o to jakie mam dokladnie napisac polecenia i sciezki dostepu pod dosem aby przekopiowac ten katalog. Przepraszam za banalne pytanie ale nie kozystam z dosu wcale i nie pamietam zadnych praktycznie polecen.. Jak wchodze do dosu to mam C:\ no i co mam dalej wpisac aby przekopiowac katalog ulubione na "D" zakladajac ze sciezka dostepu to C:\Documents and Settings\Bohdan\Ulubione
Odpowiedzi: 9
dziękuje wole zostac przy metodzie wypinania dysku...pouczające ale pracochłonne te 3 punkty 8)
np.
1. Posiadając dyskietkę satartową z Win98 ściągnąć kilku kilobajtowy programik "NTFS Reader" i dograć na tę dyskietkę. Po zbootowaniu kompa z tej dyskietki uruchomić ten programik i partycja NTFS jest juź do odczytu. Skopiować folder Ulubione na tą dyskietkę.
2. Zassać Windowsa uruchamianego z płyty np. Bart PE i nagrać na CD/CD–RW. Uruchomić z niej kompa i mamy pełny dostęp do partycji.
3. Zassać obojętnie jakiego Linuxa byle był Live CD i uruchomić kompa z takiej płyty.
1. Posiadając dyskietkę satartową z Win98 ściągnąć kilku kilobajtowy programik "NTFS Reader" i dograć na tę dyskietkę. Po zbootowaniu kompa z tej dyskietki uruchomić ten programik i partycja NTFS jest juź do odczytu. Skopiować folder Ulubione na tą dyskietkę.
2. Zassać Windowsa uruchamianego z płyty np. Bart PE i nagrać na CD/CD–RW. Uruchomić z niej kompa i mamy pełny dostęp do partycji.
3. Zassać obojętnie jakiego Linuxa byle był Live CD i uruchomić kompa z takiej płyty.
eee rozumiem ze nie o3mam odowiedzi?
na ten przykład z ciekawosci nie złosliwej zapytam jakie
Yamashi:
niestety zrobilem formacik i stracilem ulubione..
...a szkoda bo było kilka innych moźliwości niź podał Rudiczek.
niestety zrobilem formacik i stracilem ulubione..juz nie dalem rady kombinowac bo wszystko zawodzilo...A co do dosu to chodzilo mi o komendy spod Dosu wywolanego z dyskietki startowej..wiem ze pod XP nie ma dosu.. Pozdrawiam
niestety zrobilem formacik i stracilem ulubione..juz nie dalem rady kombinowac bo wszystko zawodzilo...A co do dosu to chodzilo mi o komendy spod Dosu wywolanego z dyskietki startowej..wiem ze pod XP nie ma dosu.. Pozdrawiam
eee dos pod xp?
a moze zrob tak:
bramka nr 1)
przewal wszystko jakims scanerem online moze cos wywali wykryje kto wie
bramka nr 2)
wypnij dysk i idz do kogos kto to podepnie bo z tego co piszesz to system cos sie sypie wtedy przekopiuj co potrzebujesz ale jest ryzyko ze przewalisz cos co bedzie zasyfione
bramka nr 3)
postaraj sie wkleic loga z HiJack`a (poszperaj na forum co to bo za łatwo byc nie moze) i moze uda nam sie wyratowac twój systemik
powodzenia
kliknij jak poszło i która bramke wybrałes :)
a moze zrob tak:
bramka nr 1)
przewal wszystko jakims scanerem online moze cos wywali wykryje kto wie
bramka nr 2)
wypnij dysk i idz do kogos kto to podepnie bo z tego co piszesz to system cos sie sypie wtedy przekopiuj co potrzebujesz ale jest ryzyko ze przewalisz cos co bedzie zasyfione
bramka nr 3)
postaraj sie wkleic loga z HiJack`a (poszperaj na forum co to bo za łatwo byc nie moze) i moze uda nam sie wyratowac twój systemik
powodzenia
kliknij jak poszło i która bramke wybrałes :)
czy nikt nie zna dosu?..Prosze pomozcie bo nie moge zrobic Formatu jak nie skopiuje Ulubionych..za duzo mam tam wpisow..
Strona 1 / 1