Jak sie zabezpieczyc przed innym uzytkownikem komputera

A wiec tak mam taki problem : Mam hasło na swoim kącie ale bez problemu mozna je usunąc z innego konta na tym komputerze :( Mam windows xp. idzie jakos zrobic zeby nie szło usunąc hasła i z innego konta ? Prosze o pomoc

Odpowiedzi: 5

Jak widać - Ty też.
XanTyp
Dodano
05.12.2009 13:51:28
[color=darkred]//edit[/color] Veers dzieki za odpowiedz :) pozdro.. Post zamkniety !
b3mass
Dodano
05.12.2009 13:40:03
chodzi mi o to ze mam hasło przy logowaniu. i np. siora wejdzie na swoje konto do panel sterowania , konta użytkowników wejdzie na moje konto i usunie mi hasło i nie mam hasła! a moja prozba polega na tym : Czy idzie zrobic jakos zeby nie mogła usunąc mi hasła ?? moze jakis progra lub cos.. Adrazu zaznaczam ze nie wchodzi w role konto z ograniczeniami.
b3mass
Dodano
05.12.2009 12:40:09
  • XanTyp 05.12.2009 13:10:17

[quote=b3mass]chodzi mi o to ze mam hasło przy logowaniu. i np. siora wejdzie na swoje konto do panel sterowania , konta użytkowników wejdzie na moje konto i usunie mi hasło i nie mam hasła! a moja prozba polega na tym : Czy idzie zrobic jakos zeby nie mogła usunąc mi hasła ?? moze jakis progra lub cos.. Adrazu zaznaczam ze nie wchodzi w role konto z ograniczeniami.[/quote]Poproś siostrę, żeby pisała twoje posty, bo ciebie to chyba nieco przerasta, chłopie. A skoro nie wchodzi w rachubę konto z ograniczeniami, to niech kupi sobie drugiego kompa, bo równy równemu zawsze może nakopać w ogródku.

• Veers 05.12.2009 13:14:02

[quote=b3mass]... zaznaczam ze nie wchodzi w role konto z ograniczeniami.[/quote] Więc odpowiedź brzmi : nie. Użytkownik z prawami administratora zawsze będzie mógł zresetować hasło. Możesz natomiast postraszyć ją rodzicami, albo policją.

Tak / nie / być może.
Veers
Dodano
05.12.2009 11:53:57
Hasło masz na koncie, ale i w kącie... zdecyduj się, gdzie popełniać błędy ortograficzne :P A co ten post robi w dziale Visty? Przenoszę.
XanTyp
Dodano
05.12.2009 10:57:56
b3mass
Dodano:
04.12.2009 11:47:24
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1