Jak się tego pozbyć?

Witam, chciałemz robić uaktualnienie systemu. Jednakże wyskakiwał komunikat o braku jakiegośtam pliku, mimo to kontynuowałem wciskając "pomiń plik", komputer uruchamia się ponownie i niestety nie ładauje mi instalatora systemu. Albo łąduje za 10-tym razem i tam również komunikat że instalacja się nie powiadła - chrzanić instalacje. jak tylko usunąc z pamięci komputera to, aby każdorazowo przy starcie chciał kontytuowac instalacje uaktualnienia z płyty Windowsa?! A wszystko zaczęło się od usunięcia nałapanych wirusów co spowodowało to: http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&m=612519򕢧

Odpowiedzi: 6

Też chciałem to zrobić, ale tym razem psotanowiłem każdą decyzję konsultować z Wami.
BUNCH
Dodano
10.04.2009 01:04:07
O to chodzi. Po zaakceptowaniu licencji i wskazaniu systemu do naprawy wciskasz '[b]R[/b]' i jazda. Wygląda to jak normalna instalacja ale właśnie podmieniane są tylko pliki systemowe.
adam_broda
Dodano
09.04.2009 23:41:53
No jestem w tej konsoli odzyskiwania, ale pytanie tylko co dalej... CZY chodzi CI o to? [quote]Tryb naprawy uruchamiasz podobnie jak konsolę. Tzn do konsoli odzyskiwania wbijasz się przez wciśnięcie R, nie rób tego, idź dalej i jak system wykryje Ci tą popsutą instalację, wybierz z listy tą pozycję i nainstaluj nowy system. Ustawień i dokumentów nie stracisz, tylko pliki systemowe się nadpiszą.[/quote]
BUNCH
Dodano
09.04.2009 19:24:34
Może by tak naprawić system przy pomocy 'drugiego' R z płyty instalacyjnej? Szczegóły w 'szukajce'.
adam_broda
Dodano
07.04.2009 23:40:28
  • BUNCH 08.04.2009 00:24:21

[quote=adam_broda]Może by tak naprawić system przy pomocy 'drugiego' R z płyty instalacyjnej? Szczegóły w 'szukajce'.[/quote] Masz na myśli uzycie bootującej płyty systemu Windows przy starcie? Włączenie instalatora lecz nie kazanie instalwoania całęgo systemu tylko Naprawy bądź aktualizacji?

Dzięki, no ale co mam z tym zrobić...?
BUNCH
Dodano
07.04.2009 01:45:33
To nie w pamięci siedzi tylko w którymśtam pliku nadzorującym instalację. Ze łba Ci nie powiem, który to plik, ale na głównym dysku i bodaj z rozszerzeniem .log albo w .txt.
Ucho
Dodano
07.04.2009 01:19:56
BUNCH
Dodano:
07.04.2009 00:36:37
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1