jak sie formatuje baterie ??
czesc mam taki problem kupiłam sobie nowa baterie do telefonu ,ale czytałam ,ze trzeba ja odpowiednio sforamtować ,a nigdzie nie pisze jak.Czy ktoś mogłby mi pomuc prosze.jak ja mam zformatowac :cry:
Odpowiedzi: 14
Rebe:
aligator:
Takie z niego boźyszcze jak z "redachtora" specjalista :mrgreen:
Znaczy obaj mają coś wspólnego z ...... "białymi laskami" ? :o
Ta grupa "inni" się nazywa :wink:
P.S.:
Clauddia jeśli masz polimerową moźesz se darować formatowanie. Moja ma półtora roku i śmiga jak nowa :) Bez formatu oczywiście.
aligator:
.... po trzech to mam odwagę na "piachuzone" wejść :mrgreen:
Nie chwal się , bo i tak nikt nie uwerzy – po trzech juź tylko ...pełzasz, a źe Cię w tym stanie ciągnie gdzie nie proszą – cóź .... :lol:
EL NINO:
Dwa piwa wypil, to teraz ma wizje :mrgreen: :mrgreen: .
Wizje to ja mam po jednym :wink:
Po dwóch, to mnie sie straszne bzykać chce :wink:
No, a po trzech to mam odwagę na "piachuzone" wejść :mrgreen:
EL NINO:
Jak to skad ? Dwa piwa wypil, to teraz ma wizje :mrgreen: :mrgreen: .
Czyzby konkurencja :lol: :lol:
Jak to skad ? Dwa piwa wypil, to teraz ma wizje :mrgreen: :mrgreen: .Blizzard:
Kurde skad wiedziales :?:.
aligator:
Blizzard, a Ty to jakiś jasnowidz jesteś :?:
Kurde skad wiedziales :?:. No nie znowu mnie nakryli musze uciekac na wschód :lol: :lol:
aligator:
Znaczy obaj mają coś wspólnego z ...... "białymi laskami" ? :o
Blizzard:
EL NINO boźyszczem nastolatek :lol: :lol:
Blizzard, a Ty to jakiś jasnowidz jesteś :?: Bo ja jak do tej pory to nie widziałem na forum aby Clauddia się z wiekiem określiła :wink:
P.S
EL NINO:
P.S. Nie mow mi "wielki", bo zaczynam odczuwac rozchodzace sie w ledzwiach cieplo :P :wink: .
EL NINO boźyszczem nastolatek :lol: :lol:
Nie musiałeś dodawać, EL NINO juź to napisał.
Jeszcze dodam, źe pomiędzy tymi 3 ładowaniami najlepiej rozładować baterie do zera tj. aź telefon sam się wyłączy.
Pozdro
Pozdro
Te pierwsze trzy razy tak. Niezaleznie od rodzaju baterii.Clauddia:
Oczywiście ma sie rozumieć ,źe baterię ładuje po całkowitym rozładowaniu :?: jak zawsze.
Chyba ze to zwykla niklowo–manganowa – wtedy za kazdym kolejnym razem. Litowo–jonowe czy tez polimerowe mozna pozniej doladowywac w dowolnym momencie.
P.S. Nie mow mi "wielki", bo zaczynam odczuwac rozchodzace sie w ledzwiach cieplo :P :wink: .
Bardzo Ci dziekuje wielki EL NINO :) .Oczywiście ma sie rozumieć ,źe baterię ładuje po całkowitym rozładowaniu :?: jak zawsze.
Wydawac by sie moglo, ze wystarczy jej wpisac komende FORMAT, tylko ze co dalej ? Ani dysku ani partycji ta cholera nie ma :wink: .
Madre zrodla a i starzy gorale podaja jednak obejscie, rozwiazanie: pierwsze trzy ladowania nalezy przeprowadzic przy wylaczonym telefonie przez 12–14 godzin i mozna uznac ze bateria zostala sformatowana.
Madre zrodla a i starzy gorale podaja jednak obejscie, rozwiazanie: pierwsze trzy ladowania nalezy przeprowadzic przy wylaczonym telefonie przez 12–14 godzin i mozna uznac ze bateria zostala sformatowana.
Strona 1 / 1