jak schować duźźźźo przed innymi????
witam mam takie pytanko:
zrobiłem dwa konta uzytkownków na win xp PR i nie wiem jak zrobić źeby na koncie z ograniczeniami była dostepna tylko przegladarka i ewentualnie jeden katalog. szukałem no forum i nic nieznalazłem poradzicie coś?????
zrobiłem dwa konta uzytkownków na win xp PR i nie wiem jak zrobić źeby na koncie z ograniczeniami była dostepna tylko przegladarka i ewentualnie jeden katalog. szukałem no forum i nic nieznalazłem poradzicie coś?????
Odpowiedzi: 10
gusioo:soleq:wiesz nie wiem o co chodzi przepraszam :( wstyd mi wybaczcie :oops:gusioo:Hide Folder XP lub Folder Shield.
Programy – wpisz ich nazwy w google.pl
kurde teraz to mi wstyd ok juz kumam zestaw dzieki za pomoc :D
soleq:wiesz nie wiem o co chodzi przepraszam :( wstyd mi wybaczcie :oops:gusioo:Hide Folder XP lub Folder Shield.
Programy – wpisz ich nazwy w google.pl
wiesz nie wiem o co chodzi przepraszam :( wstyd mi wybaczcie :oops:gusioo:Hide Folder XP lub Folder Shield.
Hide Folder XP lub Folder Shield.
jest mały problemoss bo jak robie zabezpieczenia dysku systemowego a mam go w NTS to nie ma problemu wychodzi kurde ale pozostałem mam na fat 32 :–/ i tu pies pogrzebany????? jest jakaś mozliwość??
Witam:!: w styczniowym numerze Eksperta jest taki fajny programik o nazwie Steganos a w nim jest opcja sejf moźesz go zainstalować i.... wystarczy się zarejestrować a otrzymasz klucz do instalacji licencja free :lol: http://www.steganos.com/support/ zerknij tam to jest zajebisty program ja go uźywam i jest cool :twisted: pozdrawiam :!:
EL NINO:Masz NTFS ?
Odznaczyc "proste udostepnianie plikow" a po kliku prawym myszy na jakims folderze pojawi sie opcja "Zabezpieczenia" (Udostepnianie i zabezpieczenia). Wejsc do zakladki Zabezpieczenia, kliknac Dodaj, dodac konto z ograniczeniami (jesli oczywiscie w gornym okienku nie ma tego konta) i w dolnym po podswietleniu konta odmowic praw zaznaczajac odpowiednie pozycje.
to sie znajduje w opcjach folderów ––> widok (chyba) ––> w panelu sterowania np
Masz NTFS ?
Odznaczyc "proste udostepnianie plikow" a po kliku prawym myszy na jakims folderze pojawi sie opcja "Zabezpieczenia" (Udostepnianie i zabezpieczenia). Wejsc do zakladki Zabezpieczenia, kliknac Dodaj, dodac konto z ograniczeniami (jesli oczywiscie w gornym okienku nie ma tego konta) i w dolnym po podswietleniu konta odmowic praw zaznaczajac odpowiednie pozycje.
a mozna by było jakos tak jaśniej :)
NTFS i odmowic dostepu dla folderow z programami dla tego konta – pojedynczo dla kazdego programu.
Strona 1 / 1