jak ruszyc tą gre?? pomoźcie!!:–(
sciagnalem gierke toca race driver 2 i myslalem ze bedzie w formacie obrazu dysku ale nie. to co sciagnalem to sa poprostu pliki ktore trzeba najzwyczajniej nagrac na plyte i pojdzie ale w tym problem bo to wersja DVD i ma ponad 4GB. moglbym zrobic wirtualny dysk ale jak zamienic te pliki w obraz??
Odpowiedzi: 8
Anonymous:
myslalem za na tym forum sa jacys pomocni ludzie ale jak widac nie, i moze mi jeszcze powiecie ze kazdy z was ma wszystko oryginalne––buahahahaha, uwaga bo uwierze :lol:. a tak poza tym w gdzies wasze uwagi. jak jestescie tacy madrzy i macie tyle kasiury to sobie kupujcie wszystko oryginalne ale miejcie tez na uwadze ze nie wszystkim sie powodzi tak jak wam BURŻUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie musisz sie kolego od razu unosic. Znajdz sobie jakies forum gdzie bedzie mowa o samych piratach, crackach i cdkey'ach... jesli takowe istnieje...
niechno sobie przypomne :lol:Rebe:
Co to ja pisałem o takich fachowcach .......?
ps to forum jest olegalnym oprogramowaniu wiec chyba wszystko jasne.
Kolejny co nie rozróźnia pojęć...
myslalem za na tym forum sa jacys pomocni ludzie ale jak widac nie, i moze mi jeszcze powiecie ze kazdy z was ma wszystko oryginalne––buahahahaha, uwaga bo uwierze :lol:. a tak poza tym w gdzies wasze uwagi. jak jestescie tacy madrzy i macie tyle kasiury to sobie kupujcie wszystko oryginalne ale miejcie tez na uwadze ze nie wszystkim sie powodzi tak jak wam BURŻUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewentualnie mozna mu Policje podeslac do pomocy :lol:
w sumie masz troche racji. lekko zle odczytalem twoje poglady. :oops: sorry za zamieszanie...
a co do kradziezy to w sumie racja: jak juz kradnie to niech sobie sam poradzi :mrgreen:
a co do kradziezy to w sumie racja: jak juz kradnie to niech sobie sam poradzi :mrgreen:
FlaQs – mylisz pojęcia.
Mało mnie odchodzi kto co ma na dyskach, płytach itp. Natomiast nie widzę powodu by ludziom, którzy mają czelność się kradzieźami chwalić , pomagać w tym co robią.
Mało mnie odchodzi kto co ma na dyskach, płytach itp. Natomiast nie widzę powodu by ludziom, którzy mają czelność się kradzieźami chwalić , pomagać w tym co robią.
heh wiedzialem ze nasz forumowy fanatyk legalizmu nie omieszka wtracic tu kilku uwag :mrgreen:
a co do kolegi to proponuje dokladniej sprawdzac co sie sciaga :twisted:
a co do kolegi to proponuje dokladniej sprawdzac co sie sciaga :twisted:
Strona 1 / 1