Jak przeinstalowac windowsa xp pomocy plz ?!?!?!?!

Plz pomocy nie wiem jak przeinstalowac windowsa xp home'a prosze o dokladny opis plz!!!

Odpowiedzi: 7

Nie bądź upierdliwy. Seriala sam moźe sobie wpisać, plik moźna wyedytować dowolnym edytorem textowym.
Nic na temat seriala nie pisałem, czyźbyś ty piractwo propagował????
Poza tym tak moźna zrobić instalację nienadzorowaną, aby komp wyświetlił zapytanie o serial: chyba masz luki w pamięci albo zwoje się na muzgó wyprostowały.
Kurde, spróbuj pomoc zaproponować, to ci do gardła skoczom....
leon1313
Dodano
01.03.2005 13:56:04
leon1313:
Że o programach do partycjonowania nie wspomnę...jakbyś miał problemy to pisz na foruma, zrobimy ci plik instalacji nienadzorowanej i będziesz miał spokój po wsze czasy.........
włoźysz dyskietkę do fdd i goły system ci się uruchomi w pełni zainstalowany i sprawny...

A co numer seryjny tez zasponsorujesz? Bo bez tego instlacja nie nadzorowana jest o kant stołu rozczaść :)
Anonymous
Dodano
01.03.2005 12:54:59
Że o programach do partycjonowania nie wspomnę...jakbyś miał problemy to pisz na foruma, zrobimy ci plik instalacji nienadzorowanej i będziesz miał spokój po wsze czasy.........
włoźysz dyskietkę do fdd i goły system ci się uruchomi w pełni zainstalowany i sprawny...
leon1313
Dodano
01.03.2005 12:45:54
No a od czego dyskietki ? Sciagnac partycje, zalozyc partycje, formacik i instalka kurna.
EL NINO
Dodano
01.03.2005 11:29:50
Pewnie system to SP2, a płyta bez niego, ale moźe się mylę.
Żeby "przeinstalować/naprawić" system musisz sobie zrobić płytę zintegrowaną – opisy w archiwum – do wersji takiej jaka istnieje juź w komputerze.
W innym wypadku moźesz tylko postawić system obok instniejącego lub usunąć instniejący i zainstalować nowy, a potem dogrywać SP2 i poprawki, oczywiście dotyczy to i sterowników itp.
Opisy kroków naprawy/reinstalacji są juź w archiwum i nie ma potrzeby ich ponawiać.
Rebe
Dodano
01.03.2005 08:08:08
Ok ale jak wkladam plytke to klikam rozpocznij instalacje a tu mi wyskakuje ze wersja windowsa na kompie jest nowsza niz na plycie i nie mozna wznowic procesu instalacji
Dede
Dodano
28.02.2005 22:41:40
Jesli masz płytę instalacyjną z XP to uruchom z niej komputer a instalator poprowadzi Cię przez cały proces instalacji. Wystarczy źe będziesz dokładnie czytał.
DanielK
Dodano
28.02.2005 22:38:53
Dede
Dodano:
28.02.2005 22:31:27
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1