jak postawic ftpa pod xpekiem

jak postawic ftpa pod xpekiem tylko chodzim i o iis a nie zewnetrzny soft!!!

Odpowiedzi: 4

wchodzi totac commanderem mowil tez ze Iexplorerem ale jak poprosilem aby wszedl przez wiersz polecen to mowi ze jest ok. widzi moje pliki.. zastady zabespieczen komputera przejrzalem nie ma tam wylaczonego sotepu logowania z sieci takze nei wime co jest. ftp pasywny w IE koles mowi ze ma zafajkowane. lipa
radiator
Dodano
14.06.2005 14:03:23
A w jaki sposób ten koleś łączy się z twoim komputerem?
Kuba
Dodano
14.06.2005 11:36:12
chodzi mi wlasnie o konfiguracje bo stawiam wg opisu na windows2003.pl i koles nie moze wejsc na mojego ftpa
powiem jak zrobilem
utworzylem w windowsie konto adam prawoklik na ftproot i zabezpieczenia dodalem adama i full kontrola. odfajkowalem w Menedźer internetowych usług informacyjnych dostepa anonimowego usera. i tyle adam ma w systemie haslo takze adam zanaczoen ze nei moze go zmoeniac ze haslo nie wygasa i jak wchodze u siebie prze IE to jest ok. koles ma zaznaczone uzyj pasywnego protokolu w opcjach internetowych wiec u niego ok! teraz pytanie co robie zle??
radiator
Dodano
14.06.2005 10:59:03
poprostu zainstaluj razem z IISem serwer FTP, potem w Panelu Sterowania > Narzędzia administracyjne > Internetowe usługi informacyjne moźesz sobie to skonfigurować.
Kuba
Dodano
14.06.2005 01:55:35
radiator
Dodano:
14.06.2005 00:20:17
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1