Jak podzielić obraz ISO ???
Mam problem.
Przygotowałem sobie obraz ISO z instalką Windowsa XP do której mam dołączony SP2, kilka innych łatek itp.
Obraz zajmuje teraz ok. 1,2 GB, a chciałbym go nagrać na CD (nie mam napędu DVD).
Jak i czym naleźy podzielić ten obraz aby później moźna było bez większych problemów puścić instalkę systemu...
Przygotowałem sobie obraz ISO z instalką Windowsa XP do której mam dołączony SP2, kilka innych łatek itp.
Obraz zajmuje teraz ok. 1,2 GB, a chciałbym go nagrać na CD (nie mam napędu DVD).
Jak i czym naleźy podzielić ten obraz aby później moźna było bez większych problemów puścić instalkę systemu...
Odpowiedzi: 5
Coz Ty za wersje packa sciagnales ? To chyba jest SP1 i SP2 razem do kupy ?Boguś:
a SP2 który ja mam zajmuję jakieś 480 MB
266MB –> http://www.centrumxp.pl/download/update/update.php?id=572
P.S. Zadne wysmiewanie. Po prostu zdziwienie chlopakow ogarnelo na widok rozmiaru Twojego ISO – zdecydowanie za duzy.
Moze zamiast dolaczac (rozumiem jako pliki dodatkowe SP2 i patch`e) dokonaj integracji SP2 z windowsem xp i dopiero wtedy nagrywaj. Masa jest na ten temat artykulow w necie.
Hmm...
Nie wiem jak to traktować.
Czy wyśmianie się ze mnie czy moźe...
Tak się składa źe mam zintegrowane jeszcze sterowniki do VGA, dźwięku, VIA a tych łatek o których wspominałem to mam ok 15 czy nawet więcej. Szkoda się ich pozbywać więc je dołączyłem, a SP2 który ja mam zajmuję jakieś 480 MB więc dodając jeszcze instalkę XP'ka to chyba realne jest aby tyle wyszło.
Ale ja nie o to pytałem czy to duźo czy mało tylko czy się da i czym to podzielić tak aby później moźna było zainstalować z tego system.
Pozdrawiam.
Nie wiem jak to traktować.
Czy wyśmianie się ze mnie czy moźe...
Tak się składa źe mam zintegrowane jeszcze sterowniki do VGA, dźwięku, VIA a tych łatek o których wspominałem to mam ok 15 czy nawet więcej. Szkoda się ich pozbywać więc je dołączyłem, a SP2 który ja mam zajmuję jakieś 480 MB więc dodając jeszcze instalkę XP'ka to chyba realne jest aby tyle wyszło.
Ale ja nie o to pytałem czy to duźo czy mało tylko czy się da i czym to podzielić tak aby później moźna było zainstalować z tego system.
Pozdrawiam.
Bo Ty masz kurna wersje stadionowa :P .gusioo:
u mnie po integracji XP z SP2 rozmiar ISO miał jakie 500 MB.
Jak Ci sie udać zainstalować system z dwóch CD to daj znać, bym se gre zintegrował z XP.
Żeby nie było OT: Coś ta instalka duźa – u mnie po integracji XP z SP2 rozmiar ISO miał jakie 500 MB.
Żeby nie było OT: Coś ta instalka duźa – u mnie po integracji XP z SP2 rozmiar ISO miał jakie 500 MB.
Strona 1 / 1