jak podłączyć wieźe do kompa???
Czy istnieje moźliwość przegrania kasety magnetofonowej z wieźy audio na kompa???? jak to zrobić czy potrzeba jakies kabelki i gdzie to podlaczyc????i czy potrzebny jest jakis program??? z gory dzieki
Odpowiedzi: 7
starsze wzmaczniacze maja tez taka okragla wtyczke z kilkoma pinami
jak nie masz out na chinche bo np. ja nie mam (mam tylko in) to moźesz podłączyc wieźę przez gniazdo słuchawek.
Nalezy jedynie pamietac o kolejnosci wlacznia najpierw wieza pozniej kompik, to wszystko po to by uniknac smiertelnych (dla karty muz) przepiec powstajacych na kabelkach :)
:oops: :oops: :oops: tak jest, pomieszalo mi sie troszku :wink: ja mam polaczenie w ta i ta strone, stad ten blad.Gagman:
gieras to "in" to chyba "out" powinno być. Wieźy nie mam, ale tak na logikę by pasowało. :)
Gagman:
gieras to "in" to chyba "out" powinno być. Wieźy nie mam, ale tak na logikę by pasowało. :)
Taka z bolcem

potrebny jest kabelek.
Do wiezy maja wchodzic dwa czincze, do gnizdek IN, na drugim koncu kabla ma byc minijack ktory wchodzi do karty muzycznej. Potrzebny jest tez jakis soft do zgrywania, o tym poczytaj na forum.
Do wiezy maja wchodzic dwa czincze, do gnizdek IN, na drugim koncu kabla ma byc minijack ktory wchodzi do karty muzycznej. Potrzebny jest tez jakis soft do zgrywania, o tym poczytaj na forum.
Strona 1 / 1