Jak podłączyć usb

Witam chciałbym podłączyć kabel usb do poru na płycie głównej tylko źe nie wiem jak to piodłączyć tu jest rusonekniewiecie moźe gdzie moźna kupić takie wtyczki pod płyte główną takie jak się podłączą np. głośniczek systemowy

Odpowiedzi: 6

a jak źle bym podłączy to nic by się nie stało z płytą główną? Niewiecie moźe w jaki sklepie internetowym kupić moźna źeńskie wejście usb i wtyczki do podłączynia tego pod płytę główną
mateuszp1
Dodano
31.01.2006 18:02:27
Veers – jest zgodny z moim przepuszczeniem :wink: Z reguly taki uklad kolorow jest standardowy, choc zdarzaja sie wyjatki...
mettal
Dodano
31.01.2006 10:14:31
Nie chce mi się tłumaczyć .... więc powiem tak:
– obróć obrazek wtyczki z kabelkami o 90 stopni w prawo, a kabelki (tak jak są rozrysowane powinny trafić w Pin Assigment).
Veers
Dodano
31.01.2006 10:11:46
A nie lepiej zakupic, takowy przedni panel ze "szrotu", na allegro powinienes dostac bez problemu z jakies starej obudowy, lub nawet kiedys widzialem takie nowki, i tam masz odpowiednio opisane kable i wiesz co gdzie podpiac.

A tak na teraz, to pewna loteria, mysle ze bedzie to tak:

Czarny :arrow: Ground
Zielony :arrow: Data0 +
Biały :arrow: Data0 –
Czerwony :arrow: VCC
mettal
Dodano
31.01.2006 10:10:28
chcę podpiąć dodatkowe porty na prodzie obudowy tylko źe sam chce je zrobić i nie wiem jak to podłączyć
mateuszp1
Dodano
31.01.2006 09:51:11
Czy dobrze rozumiem...chcesz podłączyć kabel USB bezpośrednio do płyty głównej?Czy chodzi ci o podłączenie dodatkowych portów USB na obudowie komputera?Takie wtyki moźna dostać w kaźdym sklepie z elektroniką.Jeśli podłączasz dodatkowe porty USB na obudowie komputera to powinny być oryginalne kable w komplecie z obudową..Powodzenia...
Wiech
Dodano
31.01.2006 09:43:58
mateuszp1
Dodano:
31.01.2006 07:54:26
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1