Jak podłączyć usb
Odpowiedzi: 6
a jak źle bym podłączy to nic by się nie stało z płytą główną? Niewiecie moźe w jaki sklepie internetowym kupić moźna źeńskie wejście usb i wtyczki do podłączynia tego pod płytę główną
Veers – jest zgodny z moim przepuszczeniem :wink: Z reguly taki uklad kolorow jest standardowy, choc zdarzaja sie wyjatki...
Nie chce mi się tłumaczyć .... więc powiem tak:
– obróć obrazek wtyczki z kabelkami o 90 stopni w prawo, a kabelki (tak jak są rozrysowane powinny trafić w Pin Assigment).
– obróć obrazek wtyczki z kabelkami o 90 stopni w prawo, a kabelki (tak jak są rozrysowane powinny trafić w Pin Assigment).
A nie lepiej zakupic, takowy przedni panel ze "szrotu", na allegro powinienes dostac bez problemu z jakies starej obudowy, lub nawet kiedys widzialem takie nowki, i tam masz odpowiednio opisane kable i wiesz co gdzie podpiac.
A tak na teraz, to pewna loteria, mysle ze bedzie to tak:
Czarny :arrow: Ground
Zielony :arrow: Data0 +
Biały :arrow: Data0 –
Czerwony :arrow: VCC
A tak na teraz, to pewna loteria, mysle ze bedzie to tak:
Czarny :arrow: Ground
Zielony :arrow: Data0 +
Biały :arrow: Data0 –
Czerwony :arrow: VCC
chcę podpiąć dodatkowe porty na prodzie obudowy tylko źe sam chce je zrobić i nie wiem jak to podłączyć
Czy dobrze rozumiem...chcesz podłączyć kabel USB bezpośrednio do płyty głównej?Czy chodzi ci o podłączenie dodatkowych portów USB na obudowie komputera?Takie wtyki moźna dostać w kaźdym sklepie z elektroniką.Jeśli podłączasz dodatkowe porty USB na obudowie komputera to powinny być oryginalne kable w komplecie z obudową..Powodzenia...
Strona 1 / 1