Jak odkryc konta admina ?????

witam mam wielki problem mianowicie sciagnalem jakis progs z netu do tuningu xp i schowalem konto admina i teraz nie mam jak sie zalogowac system dochodzi to wyboru usera i nie ma nikogo do wyboru.... POMOCY

Odpowiedzi: 6

Wpisz "net ?". Zobaczysz czy konsola dopuszcza komende "net user", czy tez tylko "net use".
EL NINO
Dodano
28.03.2005 00:12:33
kurcze polecenie NET dziala ale poprosze o dokladna skladnie bo nie dziala to co naisales :(
osin
Dodano
28.03.2005 00:02:17
osin:
na konsloi wchodze bez prob
jesli rzeczywiscie Cie wpuszcza mozesz sprobowac komendy net user, ale nie pamietam czy dziala w konsoli.
Sprobuj:
net user administrator /active:yes

Jesli nie pojdzie, czarno to widze.
EL NINO
Dodano
27.03.2005 23:42:15
.... ale jest maly problem nie ma ikonki w trybie awaryjnym :((( i nie ma jak sie zalogowac konto admina wlaczone ... na konsloi wchodze bez prob .... HELP
osin
Dodano
27.03.2005 23:23:31
osin:
sciagnalem jakis progs z netu do tuningu xp
Jak juz widze posty tego rodzaju, to mi sie po prostu noz w kieszeni otwiera. Sciagnales ? Tuningowales ? A wiedziales co robisz czy klikales gdzie popadlo ? Jest taka zasada – nie umiesz, nie bierz sie za to.

Tryb awaryjny uruchom i zaloguj sie na konto Administrator, jesli oczywiscie i jego nie wylaczyles.
EL NINO
Dodano
27.03.2005 22:59:54
osin:
witam mam wielki problem mianowicie sciagnalem jakis progs z netu do tuningu xp i schowalem konto admina i teraz nie mam jak sie zalogowac system dochodzi to wyboru usera i nie ma nikogo do wyboru.... POMOCY

spróbuj na ekranie logowania Ctrl+Alt i 2 Del, wpiszesz hasło admina i gotowe.
no i podaj co to za program hehe do tuningu :D
Whats_upp
Dodano
27.03.2005 22:56:06
osin
Dodano:
27.03.2005 21:55:33
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1