Jak odinstalowac z win xp sp1 service packa 1
Witam mam problem nie umiem odinstalowac service packa z mojego windowsa xp :( i nie wiem czy sie da bo ja mam jedną plyte cd z windows xp i ona jest połączona z service packiem 1 i przez przypadek zamiast wgrac zwyklego win xp to nagralem z service packiem :( Moźna jakos to odinstalować bez formatowania ?
Przepraszam za błedy :oops:
Przepraszam za błedy :oops:
Odpowiedzi: 7
Po prostu zainstaluj servis packa 2 jest najlepszy ,wszystko chodzi.
Jeźeli będziesz w taki sposób treść komunikatów przedstawiał to pewnie wróźka Ci odpowie.
Moźe autoexec.nt, moźe nie ta wersja "zmieniacza" , moźe opengl problem czyni – co się przy niektorych wersjach sterowników trafiało – to o grach, moźe jeszcze z naście przyczyn – choćby z akceleracją w DX związanych.
A logi co na to ?
Poniewaź ściezkę podawałem pare minut temu, w tym dziale, to nawet nie będę rozwijał tematu.
Moźe autoexec.nt, moźe nie ta wersja "zmieniacza" , moźe opengl problem czyni – co się przy niektorych wersjach sterowników trafiało – to o grach, moźe jeszcze z naście przyczyn – choćby z akceleracją w DX związanych.
A logi co na to ?
Poniewaź ściezkę podawałem pare minut temu, w tym dziale, to nawet nie będę rozwijał tematu.
Przecieź dostałeś linka do błędów AUTOEXEC.NT
Moźe tak poczytać ?
Moźe tak poczytać ?
No to np call of duty jak wlaczam to niema napisów w menu wszystkie stery mam albo jeszcze medal of honor wojna na pacyfiku właxczam i pisze ze nieprawidłowy system :( i lipa albo teraz instaluje themxp program do skinów i pisze ze nieprawidłowa funkcja ms dos?
Co to moze być ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Co to moze być ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
brtx sugeruje dokanać nałoźenia systemu – odpalasz instalację i po zaklepaniu licencji wybierasz naprawę istniejącej na dysku wersji OS–a.
Nie iwem jak się system zachowa i czy na taką operację zezwoli – spróbować mozna ( jeźlei się nei da to zawsze zostaje formac :lol: ).
Jednak coś mi się wydaje, źe to iź gry nie działają to nie jest iwna SP, a czegoś co po instaalcji pominąłeś – sterowniki chipsetu płyty, sterowniki peryferii np.
Moźe gdybyś wskazął jak to "niedziałanie" się objawia moźna by coś wymyślec.
Nie iwem jak się system zachowa i czy na taką operację zezwoli – spróbować mozna ( jeźlei się nei da to zawsze zostaje formac :lol: ).
Jednak coś mi się wydaje, źe to iź gry nie działają to nie jest iwna SP, a czegoś co po instaalcji pominąłeś – sterowniki chipsetu płyty, sterowniki peryferii np.
Moźe gdybyś wskazął jak to "niedziałanie" się objawia moźna by coś wymyślec.
To czyli jak zrobić naprawe bo ja go chce usunąć bo gry na sp1 nie chcą działać :twisted:
Nie da sie odinstalowac.
Sproboj Naprawy Systemu Windows przy pomocy WindowsXP (bez SP).
Sproboj Naprawy Systemu Windows przy pomocy WindowsXP (bez SP).
Strona 1 / 1