Jak odinstalowac z win xp sp1 service packa 1

Witam mam problem nie umiem odinstalowac service packa z mojego windowsa xp :( i nie wiem czy sie da bo ja mam jedną plyte cd z windows xp i ona jest połączona z service packiem 1 i przez przypadek zamiast wgrac zwyklego win xp to nagralem z service packiem :( Moźna jakos to odinstalować bez formatowania ?
Przepraszam za błedy :oops:

Odpowiedzi: 7

Po prostu zainstaluj servis packa 2 jest najlepszy ,wszystko chodzi.
Wilkomar
Dodano
28.07.2005 13:55:05
Jeźeli będziesz w taki sposób treść komunikatów przedstawiał to pewnie wróźka Ci odpowie.
Moźe autoexec.nt, moźe nie ta wersja "zmieniacza" , moźe opengl problem czyni – co się przy niektorych wersjach sterowników trafiało – to o grach, moźe jeszcze z naście przyczyn – choćby z akceleracją w DX związanych.
A logi co na to ?
Poniewaź ściezkę podawałem pare minut temu, w tym dziale, to nawet nie będę rozwijał tematu.
Rebe
Dodano
26.07.2005 21:23:08
Przecieź dostałeś linka do błędów AUTOEXEC.NT
Moźe tak poczytać ?
MarcinX
Dodano
26.07.2005 21:21:31
No to np call of duty jak wlaczam to niema napisów w menu wszystkie stery mam albo jeszcze medal of honor wojna na pacyfiku właxczam i pisze ze nieprawidłowy system :( i lipa albo teraz instaluje themxp program do skinów i pisze ze nieprawidłowa funkcja ms dos?
Co to moze być ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kwiat
Dodano
26.07.2005 21:14:41
brtx sugeruje dokanać nałoźenia systemu – odpalasz instalację i po zaklepaniu licencji wybierasz naprawę istniejącej na dysku wersji OS–a.
Nie iwem jak się system zachowa i czy na taką operację zezwoli – spróbować mozna ( jeźlei się nei da to zawsze zostaje formac :lol: ).
Jednak coś mi się wydaje, źe to iź gry nie działają to nie jest iwna SP, a czegoś co po instaalcji pominąłeś – sterowniki chipsetu płyty, sterowniki peryferii np.
Moźe gdybyś wskazął jak to "niedziałanie" się objawia moźna by coś wymyślec.
Rebe
Dodano
26.07.2005 21:05:57
To czyli jak zrobić naprawe bo ja go chce usunąć bo gry na sp1 nie chcą działać :twisted:
Kwiat
Dodano
26.07.2005 21:01:05
Nie da sie odinstalowac.

Sproboj Naprawy Systemu Windows przy pomocy WindowsXP (bez SP).
brtx
Dodano
26.07.2005 20:56:21
Kwiat
Dodano:
26.07.2005 20:53:09
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1