Jak naprawic plik?
Niedawno nawalila mi 1 partycja odzyskalem pliki ale pozmienialy sie na Dososkie jak zmienic je spowrotem tak bym mogl cos z nich zainstalowac. Chodzi mi tu o pliki instalacyjne np: SP2 czy tez winamp no w skrocie sa to instalki. O raz pliki typu RAR. ZIP.
Prosze o pomoc bo mialem tego wiele i teraz niemoge nawet zainstalowac systemu odnowa :cry: Bo niemam sterownikow NIC. A sciaganie nie wchodzi w gre .....
Prosze o pomoc bo mialem tego wiele i teraz niemoge nawet zainstalowac systemu odnowa :cry: Bo niemam sterownikow NIC. A sciaganie nie wchodzi w gre .....
Odpowiedzi: 5
O długość nazw plików 8+3 zapewne chodzi mu.
Bez ręcznej nazw zmiany nie zrobisz nic.
Pozdrawiam.
Bez ręcznej nazw zmiany nie zrobisz nic.
Pozdrawiam.
rebe wiesz pliki dosowe chodzi tu moze o wygląd ikonki a jest pewnie taki jak nie wpiszesz rozszerzenia pliku :)
UkeY – brak odpowiedzi świadczyć moźe tylko o dwóch rzeczach – nikt nie wie – co jest wątpliwe lub trudno zrozumieć dokładnie co Ci się porobiło. Moźe spróbować trzeba raz jeszcze to opisać, tak bym np. ja – przy całej mojej niewiedzy, mógł zrozumieć w czym jest problem.
nie iwem bowiem co to są 'pliki dosowe' zamiast instalek.
W ogóle ,szczerze , choć z bólem, przyznaję, źe nie rozumiem w ogóle z Twego opisu nic poza tym, źej akiś problem masz.
nie iwem bowiem co to są 'pliki dosowe' zamiast instalek.
W ogóle ,szczerze , choć z bólem, przyznaję, źe nie rozumiem w ogóle z Twego opisu nic poza tym, źej akiś problem masz.
(sorry ze to nie odpowiez odnosnie problemu ale sie nie mogłem powstrzymac)
Romuś przy rejestracji zostałes zapytany skąd jesteś wpisałes ze z miasta ok ... dodałes swoją fotke ... powiedz mi tak szczerze ... nie boisz sie na to Twoje miasto wychodzic z taką twarzą ... czy masz własny zastęp Gromu za sobą ?
Romuś przy rejestracji zostałes zapytany skąd jesteś wpisałes ze z miasta ok ... dodałes swoją fotke ... powiedz mi tak szczerze ... nie boisz sie na to Twoje miasto wychodzic z taką twarzą ... czy masz własny zastęp Gromu za sobą ?
Najlepiej wywal ten plik do kosza...
Strona 1 / 1