Jak nagrać płytę instalacyjna z katalogu i386

Hej! Ja nie znam sie wiec mam nadzieje ze moje pytanie nikogo nie urazi. Chodzi o to ze mam della i po probie defragmentacji przez jakis lipny program wszystko mi siadlo,wiec trzebabylo zainstalowac drgiego windowsa. Jak był juz drugi zainstalowany to okazalo sie ze teraz Home edition tez chodzi, wiec pozbylam sie professionala bo wole pierwotnie zainstalwoana wersje.tylko teraz wszystko sie chrzani, z reguly to pojawiaja sie puste ramki komunikatow w kazdym programie i pare innych pierdół. Chcialabym sformatowac dysk i wgrac windowsa tego co mialam.oczywiscie nie dostalam plyty od della ale na kompie mialam wgrany ten katalog i386 i  naklejke z certfikatem i kodem. Wiem jak zrobic instalacje z tego pliku ale najpierw chcialabym zformatowac dysk tyle ze czy to wszystko mi wtedy nie zniknie? A no i zdaje sie mam partycje na dysku, bo powinno byc 60 giga na dysku c a jest tylko 52, czy to znaczy ze partycja jest ukryta? i co sie na niej znajduje bo nawet nie wiem jak to sprawdzic. No jak sobie z tym poradzic? ???

Odpowiedzi: 1

Przeczytaj dokladnie instrukcje obslugi, ktora musiales dostac po zakupie komputera. Poszukaj fragmentu o partycji Recovery.
EL NINO
Dodano
28.09.2006 14:49:03
Miedzyslowami
Dodano:
27.09.2006 17:43:18
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1