Jak moźna usunąć plik pagefile.sys ???
Witam mam problem mianowicie chcialbym sie dowiedziec jak mozna usunac plik pagefile.sys z glownego katalogu(C:\pagefile.sys) udalo mi sie go skasowac w dosie ale przy uruchamianiu systemu plik znow samoczynie utwarza sie na dysku co zrobic zeby pozbyc sie go nadobre??? Bardzo prosze o szybka odpowiedz gdyz plik ten zajmuje 1,2gb a ja mam bardzo maly dysk i strasznie mi ten plik utrudnia normalna prace. PROSZE O MOZLIWIE JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ!!!![/b]
Odpowiedzi: 4
Rebe:
Panowie – bez szaleństw. Sądząc po wielkości swapa ilość pamięci nie jest "nadmierna". Trzeba dobrać wielkość do potrzeb i tyle, bo zaraz się okaźe, źe za Waszymi radami idąc Autor o kłopoty sie doprosi.Szczególnie, źe nie wiadomo co na tym dysku jest obrabiane.
NIMUS – o tym jak ustalić wielkość pliku wymiany optymalnie dla twoich potrzeb i jak ją ustawić znajdziesz w archiwum. To na wypadek gdybyś po dotarciu do mój komputer – zaawansowane – wydajność – ustawienia – zaawansowane – pamięć wirtualna sam nie mógł się zdecydowac .
Dzieki bardzo mi pomogliscie wszystko juz gra jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :)
Panowie – bez szaleństw. Sądząc po wielkości swapa ilość pamięci nie jest "nadmierna". Trzeba dobrać wielkość do potrzeb i tyle, bo zaraz się okaźe, źe za Waszymi radami idąc Autor o kłopoty sie doprosi.Szczególnie, źe nie wiadomo co na tym dysku jest obrabiane.
NIMUS – o tym jak ustalić wielkość pliku wymiany optymalnie dla twoich potrzeb i jak ją ustawić znajdziesz w archiwum. To na wypadek gdybyś po dotarciu do mój komputer – zaawansowane – wydajność – ustawienia – zaawansowane – pamięć wirtualna sam nie mógł się zdecydowac .
Wyłączyć plik wymiany – szczegóły w archiwum.
Wyłączyć plik SWAP (stronnicowania)
Strona 1 / 1