Jak mogę mieć ...
Witam . jak mogę mieć taki obrazek przy nicku jak wy nazywa się to Avatar ...więc czekam na wypowiedzi..pozdro..:)
Odpowiedzi: 20
aligator:
Tania impreza to nie jest :lol: :wink:
I dla zdrowia szkodliwa – do dziś mię głowa boli i luki w pamięci męczą :wink:
KoRnik:
a na powaznie to co mam zrobić źeby jakis moderator wstawił tam tekst ? :):):)
pozdrawiam :)
e... tam KoRnik, na razie to chiba za wcześnie cobyś podpisa miał. Zasłuźyć trza, sie pytaj tych co mają jak :mrgreen:
Tania impreza to nie jest :lol: :wink:
theboss78:
Ehm raczej na konto administratora.
Właściwie to ..."na server" miałem na mysli, ale w sumie wziąłem poprawkę na uzdolnienia pytających i wyszło mi , ze3 "na forum" zrozumiom – konto Admina teąź moźe być ........ chiba :wink:
Rebe:e... tam – wystareczy się na forum ..włamać i juź moźna sobie napisać "chakier foróm"
:lol: :lol: :lol:
a na powaznie to co mam zrobić źeby jakis moderator wstawił tam tekst ? :):):)
pozdrawiam :)
Rebe:e... tam – wystareczy się na forum ..włamać i juź moźna sobie napisać "chakier foróm"
Ehm raczej na konto administratora.
gieras:do sie trzaba zglosic do pewnych osobistosci EL NINO badz zasluzyc np u aligator`a – tak jak ja :mrgreen: albo Pawek
e... tam – wystareczy się na forum ..włamać i juź moźna sobie napisać "chakier foróm"
do sie trzaba zglosic do pewnych osobistosci EL NINO badz zasluzyc np u aligator`a – tak jak ja :mrgreen: albo PawekKoRnik:hehe a co trzeba zrobić zeby mieć taki podpis pod nickiem, yak w załączniku ;)
albo zapytam tak – jaką sumę trzeba wpłacić na Wasze konto ;) :P (źartowalem oczywiście)
pozdrawiam
hehe a co trzeba zrobić zeby mieć taki podpis pod nickiem, yak w załączniku ;)
albo zapytam tak – jaką sumę trzeba wpłacić na Wasze konto ;) :P (źartowalem oczywiście)
pozdrawiam
pozdrawiam
_Mc_PauL_:Dzięki :)
co za radość...
gratulacje :wink:
Dzięki :)
no tyz prawda. Ale chcialem kultulanie wytlumaczyc nowemu koledzealigator:czy jakoś tak... :lol:aligator niedawno kurde:...a wszystko to jest w forumowym FAQ...
czy jakoś tak... :lol:aligator niedawno kurde:...a wszystko to jest w forumowym FAQ...
_Mc_PauL_:dziękuje :)tylko mi powiedz jak się wstawia obrazek graficzny :):P?
przez znaczniki
wczesniej musisz znalez obrazek ktory chcesz umiescic. pownno to wygladac tak:
dziękuje :)tylko mi powiedz jak się wstawia obrazek graficzny :):P?
dziękuje :)
_Mc_PauL_:dzięki a jak mogę mieć takie coś jak wy pod wpisem to się nazywa chyba stopka coś takiego :)
Teź w swoim profilu to sobie "dorobisz"... Podpis się to nazywa... :)
dzięki a jak mogę mieć takie coś jak wy pod wpisem to się nazywa chyba stopka coś takiego :)
Dzięki sprawdzę :)
1. Jeźeli ten z załącznika to zmniejsz na 150x150
2. Wejdź do opcji swojego profilu–>w wierszu Wyślij Emblemat z twojego komputera wciśnij wybierz–>wskarz plik i wyślij.
2. Wejdź do opcji swojego profilu–>w wierszu Wyślij Emblemat z twojego komputera wciśnij wybierz–>wskarz plik i wyślij.
1. Jeźeli ten z załącznika to zmniejsz na 150x150